Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Τι γυρεύουν Τσίπρας και Παυλόπουλος στη Δεξαμενή στο Κολωνάκι;

http://www.antinews.gr/action.read/politiki/ti-gureuoun-tsipras-kai-paulopoulos-sti-deksameni-sto-kolonaki-/2.104062
Πέρυσι τέτοια μέρα ο Τσίπρας από τον αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά άφηνε από τη χούφτα του ένα κατάλευκο περιστέρι να πετάξει στους ουρανούς. Ήταν 20 μέρες πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 και χρειαζόταν τις ψήφους του ποιμνίου για να γίνει πρωθυπουργός.
Τώρα όπως φαίνεται δεν τις έχει ανάγκη –άμεσα τουλάχιστον αυτές τις ψήφους- γιατί προφανώς δεν βλέπει κοντά τις εκλογές και έτσι δεν θα παραβρεθεί στον εορτασμό των Θεοφανείων στον Πειραιά, αλλά στη Δεξαμενή στο Κολωνάκι.
Ως αιτία της απουσίας του πρωθυπουργού από τον εορτασμό στον Πειραιά εμφανίζεται η στάση του Μητροπολίτη Σεραφείμ κατά του συμφώνου συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και των δηλώσεών του κατά της κυβέρνησης για το θέμα αυτό.
Πιθανά να είναι έτσι. Αλλά έχουμε μια απορία. Είναι μόνο αυτός ο λόγος; Ή μήπως το θέμα της επιλογής του Τσίπρα να βρίσκεται στη Δεξαμενή στο Κολωνάκι και όχι στον Πειραιά με τον Σεραφείμ δεν εξαντλείται μόνο στο σύμφωνο συμβίωσης και στην αντίδραση μερίδας των ιεραρχών;
Και το λέμε αυτό γιατί τι νόημα είχε, κατά πως λέγεται, να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο προκειμένου όπου πάει ο ένας να πάει και ο άλλος; Μήπως θέλουν να μας πουν κάτι οι δύο τους; Μήπως ψήνεται κανένα άλλο πολιτικό σύμφωνο συμβίωσης ενόψει ασφαλιστικού και δοκιμασίας της κυβερνητικής συνοχής ας πούμε και θέλουν να το κοινωνήσουν μαζί με τον αγιασμό των υδάτων;
Υπομονή, οι μέρες τις αποκάλυψης δεν θα αργήσουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου