Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Πρόσκληση συμμετοχής στις διαδικασίες εφαρμογής του δημοψηφίσματος 2015 και ενός άλλου συντάγματος για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε!

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τηλ.: 210363200
**********************

politicians-puppets
Αύριο Παρασκευή 29/1/2016 πραγματοποιείται η πρώτη φετινή τακτική Συνεδρίαση του Δημοβουλίου Πολιτών από 18:00 ως 21:00 στην Αίθουσα "Αντ. Τρίτσης" του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας και Ασκληπιού στην Αθήνα). Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο λογοτέχνης/νομικός και πρ. Βουλευτής Γιάννης Καρακώστας με θέμα: "Η σημασία της Εθνοσυνέλευσης της Επιδαύρου 1822 για τη σημερινή Ελλάδα".
Σας ενημερώνουμε ότι κατά τις εργασίες της πρόσφατης Διημερίδας προς τιμή της επετείου από το πρώτο Εθνικοαπελευθερωτικό Σύνταγμα της Επιδαύρου του 1822 ανατέθηκε στο Δημοβούλιο Πολιτών να κινήσει τις διαδικασίες που επισημάναμε στη Διακήρυξη της 28ης Οκτωβρίου 2015, δηλαδή να προσκαλέσουμε όσους στήριξαν την 5η Ιουλίου 2015 το «ΟΧΙ» του Δημοψηφίσματος ενάντια σε όλα τα ξενόφερτα μνημονιακά μέτρα και τα οποία αρνήθηκε να επικυρώσει ο Ελληνικός Λαός!
Σήμερα πλέον με την κατάσταση που δημιουργήθηκε σε όλη την Ελλάδα ενάντια στα Μνημονιακά αυτά Μέτρα δήθεν Μεταρρυθμίσεων της Πατρίδας μας βρισκόμαστε ΟΛΟΙ ενώπιον των ιστορικών ευθυνών μας απέναντι στον διαχρονικό Ελληνισμό! Ξεκινάμε από τα Πανελλήνια Μπλόκα των Αγροτών και τις αντιδράσεις των Ελεύθερων επαγγελματιών για να δημιουργήσουμε Τοπικά Δημοβούλια σε όλους τους Νομούς/Πόλεις της Ελλάδας, που θα συνδιοργανώσουμε την Εθνοσυνέλευση της Πρωτομαγιάς/ Ανάστασης 2016 για να την ολοκληρώσουμε το Σαββατοκύριακο της 7ης - 8ης Μάη 2016, βάζοντας τα θεμέλια της "Ελληνικής Συμπολιτείας"! Για να σπάσουμε τις δεσμεύσεις του Παρελθόντος, την Κομματοκρατία και να κάνουμε Πράξη τα Οράματά μας, όπως ειδικότερα καταγράψαμε στην ιστοσελίδα της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για ΑΛΛΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ : www.s120s.gr/?p=1931.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου