Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Όργιο κοπριτοκρατίας στον ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. (Toυ πολίτη Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου)

Όργιο κοπριτοκρατίας στον ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.
Αποκάλυψη Λεβέντη: ο πρώτος έχει 1200 αργόμισθους συμβούλους και η δεύτερη 1000!!!

Πρόκειται για την αποθέωση του κομματικού κηφηναριού, που πληρώνει το πεινασμένο πόπολο, που τρέχει στις εκλογές να τους ψηφίσει.
Μας είπε ο Τσίπρας ότι θα καταργήσει το πρόστυχο πελατειακό κράτος.
Το θέριεψε για να βολέψει κι’ αυτός «τα δικά μας παιδιά».
Πρόκειται για το εκφυλισμένο σύστημα των κοπριτών, όπως εύστοχα τους αποκάλεσε ο πολύς Πάγκαλος που είπε: «Σας διορίζουμε, μας ψηφίζετε». Υπενθυμίζω το πλήθος των κοπριτών, οι οποίοι σύμφωνα με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε., τον Φεβρουάριο του 2007, ανερχόταν σε 1.005.000 – ένα εκατομμύριο πέντε χιλιάδες (βλ. εφ. «Εστία» της 22-3-2007), η οποία είχε τον εξής τίτλο: «Η Ελλάς παραμένει χώρα των δημοσίων υπαλλήλων». Σχολιάζοντας τότε αυτό το αρρωστημένο φαινόμενο δικαιολογούσα τη δική μου αποχή ή το λευκό στις εκλογές, υπολογίζοντας ότι όταν ανοίγανε οι κάλπες είχαν ήδη μέσα τους εκατομμύρια ψήφων κοπριτών με τις οικογένειές τους.
Υπελόγιζα τουλάχιστον τέσσερις ψήφους ανά οικογένεια κοπριτών, οπότε τότε, Ν.Δ.+ΠΑΣΟΚ και άλλες… δημοκρατικές δυνάμεις ξεκινούσαν με 1.5005.000x4=τέσσερα εκατομμύρια ψήφοι. Τι νόημα θα είχε λοιπόν και η δική μου ψήφος να πέσει στους κάλπικους βόθρους της κοπριτοκρατίας;
Αυτή ήταν και αυτή είναι η «δημοκρατία» την οποία πιπιλίζουν οι νταβατζήδες της κοπριτοκρατίας.
Άνεργοι, πεινασμένοι υποσιτιζόμενοι και μέλλοντες αυτόχειρες ως πότε θα παίζετε το ρόλο του ψηφοφόρου μαζοχιστή;
Ως προς τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας θα έλεγα ότι μου έκανε αλγεινή εντύπωση το γεγονός της πλήρους σιωπής γύρω από το θέμα της στρατιάς των «συμβούλων», που δεν μας λένε πόσο στοιχίζουν και τι κάνουν.

Υ.Γ. Μετά τη χάραξη αυτών των… αντιλαϊκών γραμμών, ο εν Πάτραις δημοσιογράφος και λογοτέχνης – συνταξιούχος πλέον – Μιχάλης Στρατουδάκης, μου έστειλε τη μηνιαία εφημερίδα «ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΗ» (μηνός Νοεμβρίου), όπου σε σχετικό του σχόλιο υπό τον τίτλο: «Ληστρικές αμοιβές συμβούλων υπουργών» καταγγέλλει το γεγονός γράφοντας και τα εξής: «Προσφάτως υπουργοί διόρισαν σωρείαν συμβούλων με μηνιαίον μισθόν 2.700 ευρώ!!!» (σελ. 9).
Είναι προφανές ότι οι εν Αθήναις δημοσιογραφούντες δεν… πληροφορήθηκαν το εμετικό γεγονός!!!

Αθήνα 17/12/2015

Δικαστές: Αρνούνται τη δημοσιοποίηση του «Πόθεν Έσχες»! Σαθρό επιχείρημα: Η δήθεν στοχοποίηση!
Ο γράφων, εδώ και χρόνια, ως λεηλατημένος συνταξιούχος αξίωσε: Θέλω να γνωρίζω την αξία του βρακιού του πρωθυπουργού για να ξέρω αν συμβαδίζει με τα δημοσιοποιημένα έσοδά του.
Επαναλαμβάνω το γνωστό: Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να φαίνεται ότι είναι τίμια. Τα πάντα στο φως για τους πάντες!
Φτάνει το κρυφτούλι των ύποπτων προσωπικών δεδομένων.
Προκαλούν τους τρομοκράτες και την βιαζόμενη συνείδηση των εντίμων, που δεν ανέχονται πλέον τους μυστικούς λογαριασμούς στις τράπεζες της υφηλίου (βλ. το άρθρο μου: «Οι μυστικές καταθέσεις στις τράπεζες του κόσμου παγκόσμιο στίγμα στην ηθική των ανθρώπων», στα «Πολιτικά Θέματα», της 8-5-2001). Οι κλέφτες με τα λευκά κολάρα ας μη διαμαρτύρονται για τους απεχθείς τρομοκράτες τους οποίους παράγει η συμπεριφορά τους.

Αθήνα 17/12/2015

Πολιτικές υποθήκες
(Από το έργο μου: «Η κομμουνιστική Ουτοπία»)
Φ.Νίτσε: «Δεν έχω γνωρίσει πρόσωπα που εμπνέουν τέτοιο δέος όπως οι Έλληνες φιλόσοφοι».
Επίκουρος: «Ασεβής δεν είναι όποιος καταργεί τους θεούς του πλήθους, παρά όποιος τις δοξασίες του πλήθους τις αποδίδει στους θεούς».
Μ. Μ. Ρόζενταλ: «Η γνώση έχει ιστορικό περιεχόμενο και δεν βγαίνει ξαφνικά όπως βγαίνει η σφαίρα από την κάννη του όπλου».
Τ. Αντρόνο: «Με την πολιτιστική βιομηχανία οι μάζες όχι μόνο οδηγούνται στον κομφορισμό της σκέψης αλλά και στον πνευματικό ευνουχισμό που τις μετατρέπει σε αντικείμενό της και τις χαλιναγωγεί, με αποτέλεσμα να εξαφανίζεται η κριτική τους σκέψη».
Ομάδα Κοινωνιολόγων: «Οι μάζες μοιάζουν αγέλες αγρίων ζώων που ψάχνουν απεγνωσμένα για τον θηριοδαμαστή τους».
Δ. Γληνός: «Ένας μύθος χρειάζεται πάντα για να ζει ο άνθρωπος τη ζωή».
Π. Παπαγαρυφάλλου: «Όταν ο άνθρωπος πιστεύει ειλικρινά και δυνατά στο μύθο αντέχει πολλά και όσο αυτός είναι πιο μεγάλος, τόσο περισσότερο πιστεύει σ’ αυτόν και δίνεται σ’ αυτόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου