Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Ο Λαλάκης (Λαζόπουλος) ξαναχτύπησε

http://www.antinews.gr/action.read/politiki/o-lalakis-ksanaxtupise/2.103879
Θα τα μάθατε. Ο Λαλάκης ξαναχτύπησε και με κείμενό του επιτίθεται στους Μουρούτηδες, του Λαζαρήδηδες και τους λοιπούς… Καλαματιανούς. Χωρίς να κατονομάζει τον Σαμαρά τον υβρίζει, χωρίς να έχει το θάρρος να πει τι είναι, τι πρεσβεύει και που το πάει τελικά, χρησιμοποιεί ύβρεις όπως τσογλανοπαρέα, ακροδεξιοί, γουρούνια, βλαμμένοι.
Άμεσος στόχος ο Άδωνις, κρυφός πόθος να πλήξει τον Σαμαρά και κάθε αντίπαλο του αγαπημένου του πολιτικού Αλέξη Τσίπρα. Και το απίστευτο: Χρησιμοποιώντας έναν μύθο εμφανίζει όλους τους άλλους ως κόρακες που κράζουν, εαυτόν ως ένα σπουργιτάκι αδύναμο, τίμιο, καλόβολο που θα μπορούσε να κελαηδήσει και να τους βάλει όλους στη θέση τους. Ακόμη και το γουρούνι που κάνει τον κριτή αλλά δεν είναι και τόσο αντικειμενικό.
Πόσο συγκινητική ιστορία μας πουλάει ο εθνικός μας διασκεδαστής. Πόσο μας κίνησε το ενδιαφέρον ένας από τους Μήτσους. Όχι ο «πάμε πλατεία», όχι αυτός που σατίριζε τη «Γιάννα», όχι ο «μπάτσος» που τώρα θέλουν να καταργήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Όχι ο Μήτσος που έκανε την τρελή κομμώτρια. Αλλά ο Μήτσος που έλεγε « αει χάσου ανθρωπάκι».
Ένα ανθρωπάκι είναι ο Λάκης που όμως αποδείχθηκε έξυπνος. Ξέρετε γιατί; Γιατί είχε την διορατικότητα να μυρίζεται το χρήμα και την εξουσία. Και χρησιμοποιούσε το ταλέντο του για να διασκεδάζει τους έχοντες και χρήμα και δύναμη. Όταν ο βλάχος από τη Λάρισα μπήκε στην αυλή της Μιμής το έκανε γιατί μυρίστηκε το χρήμα και την εξουσία. Ο ίδιος που το έπαιζε… κουλός για να μην πάει στρατό έγινε αίφνης φίλος του μεγάλου Ανδρέα και της Μιμής. Και ήταν ο ίδιος που έβγαλε χρήμα με ουρά διασκεδάζοντας τον εσμό των Βορείων προαστίων που πήγαινε βόλτα με κότερα γεμάτα άσπρη σκόνη, μοντέλα, πόρνες πολυτελείας, άνδρες και γυναίκες. Ο Λάκης πάντα εκεί να διασκεδάζει τον κόσμο. Να λέει αστειάκια και να γελάνε οι λεφτάδες. Σαν τους κλόουν που φέρνει ο μπαμπάς στα πάρτι για να γελάσουν τα παιδάκια.
Αλλά και πάλι δεν του έφταναν τα τόσα χρήματα. Ήθελε περισσότερα. Έγινε τηλε-ευαγγελιστής. Με αμφιβόλου ποιότητας χιούμορ στα όρια της προσβολής έκανε νούμερα τηλεθέασης χτυπώντας πότε τη Ντενίση, πότε τον Πρέκα, πότε τραγουδιάρες και νούμερα β’ κατηγορίας. Η τζάμπα διασκέδαση πάντα πρέπει να είναι και εύπεπτη. Μέσα από τα ανεκδοτάκια και το χιούμορ του Λάκη που κάποιοι το ανήγαγαν σε μέγα πολιτιστικό γεγονός γεννήθηκε ο… Αριστοφάνης της Αριστεράς. Και κάπου εκεί έγινε το deal με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντί να κάνει ο Τσίπρας δηλώσεις και καταγγελίες στην τηλεόραση έβαλε μπροστά τον αριστερό κονφερανσιέ. Και κάπως έτσι κύλησαν τα πράγματα όμορφα, ο Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός, ο Λαλάκης από τη Λάρισα έγινε μέλος της παρέας του Ολάντ, ο Κάρολος Κουν και ο Αριστοφάνης σκίζουν τα ρούχα τους με τον πολιτισμό της χώρας.
Και τώρα τι καλύτερο για τον ΣΥΡΙΖΑ από το να προκαλέσει τη διάλυση της ΝΔ. Ο Λαλάκης ξανά στην πρώτη γραμμή πουλάει ευαισθησία, δημοκρατικότητα, αριστερή διαφάνεια και σεβασμό στον συνάνθρωπο που πλήττεται.
Συγκίνηση, λίγο κλάμα για τον δύσμοιρο Έλληνα που περνά δύσκολα αλλά ελπίζει στην Αριστερά που του πουλάει φούμαρα. Κάθε αντίθετη φωνή πρέπει να πνιγεί. Κάθε άλλος που ξεμπροστιάζει το κόλπο της Αριστεράς είναι απλά ένας… κόρακας. Και ο κακόμοιρος ο Λαζόπουλος το σπουργιτάκι που του βάζουν δόκανα οι ακροδεξιοί, ο Σαμαράς, ο Βορίδης, ο Άδωνις ή όποιος άλλος δεν θέλει να καταντήσει η χώρα δεκανίκι του ανίκανου πρωθυπουργού.
Ε λοιπόν σ’ αυτήν την ισοπέδωση ο κόσμος πρέπει να πει «αει χάσου σπουργιτάκι. Τσου ρε Λάκη με τις ανοησίες σου. Σε πήραμε χαμπάρι. Με γεμάτες τσέπες, μπουκωμένο στόμα, διαπλεκόμενες παρέες και βρόμικο παρελθόν δεν έχεις μέλλον. Ένας τζάμπα διασκεδαστής θα είσαι, ένας τηλεκλόουν που δεν θα γίνεις ποτέ σημαντικός. Ένα ασήμαντο… «πληρωμένο πιστόλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου