Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Όταν ο “γύφτος” Λαζόπουλος γίνεται ο ηθοποιός της ελίτ

http://attikanea.blogspot.gr/2015/12/blog-post_960.html

tsipras-laz98329

Είναι πανεύκολο να είσαι ‘επαναστάτης’ όταν κυβερνά ένα δεξιό, ένα νεοφιλελέ κόμμα. Η σάτιρα και οι πολιτικοί σχολιασμοί βγαίνουν εύκολα. Η παρέα και η στήριξη των αριστερών (φλου) δυνάμεων φαντάζει κάτι το ανιδιοτελές και προοδευτικό.

Τι γίνεται όμως όταν οι αριστερές (φλου) δυνάμεις γίνουν καθεστώς και κυβέρνηση με τακτικές ίδιες των προηγούμενων; Απλά φαίνεται πόσο ‘επαναστάτης’ του συμφέροντος ήσουν…



Μια παράσταση ειδικά για την πολιτική και οικονομική ελίτ της… “αριστεράς” έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.


Μπροστά σε ένα κοινό αποτελούμενο από πολιτικούς, επιχειρηματίες και επώνυμους έδωσε την ειδική πρεμιέρα για τον πολιτικό κόσμο του νέου έργου του «Θεέ μου, τι σου κάναμε» ο Λάκης Λαζόπουλος. 


Στο κοινό βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από την σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα, οι οποίοι χειροκροτήθηκαν θερμά κατά την είσοδό τους στο κατάμεστο θέατρο από πολλά στελέχη και νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν ανάμεσα στο κοινό. 


Την παράσταση παρακολούθησαν επίσης ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης με τη σύζυγό του. 


Εκτός από τα μέλη της κυβέρνησης και τους πολιτικούς, την παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου παρακολούθησαν ο πρόεδρος ομίλου DEMCO Δημήτρης Κοντομηνάς, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης, η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, η Ελένη Μενεγάκη με τον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο και η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.



Έργο με.. “ατζέντα”!

 
Το νέο θεατρικό έργο του Λάκη Λαζόπουλου με τίτλο «Θεέ μου, τι σου κάναμε» που παίζεται στο θέατρο Γκλόρια, αποτελεί μία θεατρική μεταφορά της γαλλικής κομεντί «Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu?» του Philippe de Chauveron, την οποία ο έλληνας ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας έχει μεταφέρει με επιτυχία στα ελληνικά δεδομένα. Ποια είναι αυτά; Η προσπάθεια μιας οικογένειας -ελληνικής εν προκειμένω- να συμφιλιωθεί με την διαφορετικότητα και την πολυπολιτισμικότητα.
 

Γεια σου ρε Λαζόπουλε, που μας φέρνεις στην Ελλάδα εργάρες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης! 

Το έργο μιλά και για τις υπερβάσεις που καλούνται να κάνουν οι γονείς έτσι ώστε να μπορέσουν να προσαρμοστούν σε έναν τελείως διαφορετικό και πολύ πιο σύνθετο νέο κόσμο – δηλαδή τον κόσμο που έχουν αποφασίσει οι παγκοσμιοποιητές: Ένα έθνος, μια θρησκεία, ένα φύλλο αλλά δυο κάστες. Μια της ελίτ και μια για το εξαθλιωμένο πόπολο!

 
Γεια σου “γύφτε” Λάκη του Αλ Τσαντιριού! Ποτέ δεν έλειψαν οι “διασκεδαστές” του βασιλιά. 

Α… ναι… και τους έλεγαν γελωτοποιούς ή αλλιώς jester και joker – που αργότερα στην τράπουλα συμβόλιζαν αυτούς που κολλάνε σε όλες τις κάρτες…


Πηγή http://nea.allnewz.gr/?p=25656

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου