Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Οι"δημοκράτες καριέρας" χαίρονται για τον μη-θρίαμβο της Λεπέν την οποία οι ίδιοι(μαζί με τους τοκογλύφους φίλους τους) εξέθρεψαν !

Ο   1ος σε ψήφους στον ΛΑΟΣ  τέως  Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης ρωτήθηκε για τις θριαμβευτικές  δηλώσεις κάποιων «δημοκρατών καριέρας « στην Ελλάδα σχετικά με τα αποτελέσματα του Β΄Γύρου των Περιφερειακών Εκλογών στην Γαλλία:
« Οι εγχώριοι δημοκράτες καριέρας  δηλώνουν «ικανοποίηση» για την μη επικράτηση της  Λεπέν σε κάποια από τις Περιφέρειες της Γαλλίας. Προφανώς δεν βρήκαν 30΄΄ για να διαβάσουν τι είπαν όλο αγωνία ο πρώην Πρόεδρος  Σαρκοζί ή ο Γάλλος  πρωθ/γός  Βάλς. Οι  κατά συρροή βλακείες που έχουν κάνει όλοι αυτοί οι « δημοκράτες  καριέρας» στην Ελλάδα παρεούλα με τους  χοντροκέφαλους   φίλους  τους  στην ΕΕ  έχουν δώσει την  κρίσιμη ώθηση στην  Λεπέν και σε ό,τι αντιπροσωπεύει. Ο συρφετός των τοκογλύφων  και  των «επαναστατών του φραπέ» οδήγησαν  στην βύθιση της Ελλάδας στα μνημόνια, τις τρόϊκες, τα κουαρτέτα κοκ καθώς  και την μετατροπή  της σε σκουπιδοντενεκέ της Ευρώπης μέσω της εισόδου απροσδιόριστου αριθμού ισλαμοφασιστών και τζιχαντιστών τους οποίους «μανατζάρουν» οι Τούρκοι. Η Ευρώπη μετατρέπεται συστηματικά σε περιοχή αστάθειας και τρομοκρατίας , η Ελλάδα έχει μπει στο στόχαστρο των διεθνών ΜΜΕ ως χώρα -ιμάντας μεταφοράς τζιχαντιστών και ισλαμιστών αλλά  οι «δημοκράτες καριέρας» χαίρονται επειδή η κ. Λεπέν δεν κατάφερε από σήμερα ό,τι έχει βάλει ως στόχο  να πάρει  σε 16 μήνες από τώρα....»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου