Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Αεροδρόμια : Αυτή είναι όλη η αλήθεια για την 1η ιδιωτικοποίηση τής «1ης φοράς αριστεράς» ..

Ο τ. Βουλευτής ( και 1ος σε ψήφους στον ΛΑΟΣ) Κωστής Αϊβαλιώτης ρωτήθηκε για την υπογραφή συμφωνίας με την FRAPORT για τα αεροδρόμια μας :


«Την ίδια ακριβώς συμφωνία που έφερε η αποδοκιμασθείσα κυβέρνηση Σαμαρά+Βενιζέλου  υπέγραψε  και η «1ηφορά αριστερά» , παρά τα παραμύθια της χαλιμάς που έλεγε - ατιμωρητί , όπως αποδείχθηκε - προεκλογικώς. Ας μας απαντήσει τώρα η κυβέρνηση σε ορισμένα ζητήματα  που είναι η «αλφαβήτα»  της Κοινοτικής Νομοθεσίας  την οποία  κάποιοι  τυγχάνει  να γνωρίζουμε καλά μετά από χρόνια σταδιοδρομίας στα Οργανα της  ΕΕ :

-Οσα χρήματα έδωσε η ΕΕ τα τελευταία 5 χρόνια για την αναβάθμιση των Ελληνικών αεροδρομίων μέσω  του ΕΣΠΑ μπορούν ΝΑΙ ή ΟΥ να ζητηθούν πίσω από την ΚΟΜΙΣΙΟΝ αφού προχωράμε προς την ιδιωτικοποίησή τους  ;  Το τεράστιο αυτό ποσό  αυτό θα το επιστρέψει  στα Κοινοτικά ταμεία η FRAPORT ή μήπως το Ελληνικό Δημόσιο;.

-Σύμφωνα με την πρόσφατη Οδηγία για την ασφάλεια, υποχρεούται  ΝΑΙ ή ΟΥ το Ελληνικό κράτος να προβεί σε απαλλοτριώσεις  για την επέκταση της πίστας και του διαδρόμου των αεροδρομίων αυτών ώστε να γίνουν πιο ασφαλείς οι ελιγμοί των αεροπλάνων; Ποιός θα πληρώσει το κόστος αυτό;.

-Υπάρχει κίνδυνος ΝΑΙ ή ΟΥ αύξησης του κόστους χρήσης ανά επιβάτη  από την ιδιωτικοποίηση όπως προχωρεί  και πόση θα είναι αυτή η αύξηση; Μήπως την έχουν υπολογίσει οι υπηρεσίες της ΚΟΜΙΣΙΟΝ ;

-Η αξία των αεροδρομίων είναι  1,3 δις ή μήπως είναι κοντά στα 5 δις; Τις δηλώσεις του Προέδρου της ΟΣΥΠΑ κ. Αλεβιζόπουλου (που προφανώς δεν ανήκει ιδεολογικά στον ΛΑΟΣ !)  τις  γνωρίζει η κυβέρνηση; . «

( Περισσότερες λεπτομέρειες στην σαββατιάτικη εκπομπή  «ΕΓΕΡΘΗΤΙ»  του ΑΡΤ στις 11.30 το πρωί)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου