Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

"Tσιτσιολίνες" των βαρόνων Τσίπρας-Κοντονής

http://kourdistoportocali.com/post/48328/pao



ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ Η ΟΡΓΗ


Ενας διακοσμητικός υπουργός Αθλητισμού (τον οποίο οι βαρόνοι του ποδοσφαίρου θα τον βάλουν ακόμη και να ξυρίσει την εναλλατική γεννειάδα) και μια ανύπαρκτη Δικαιοσύνη με φόντο την Κολομβία των Βαλκανίων.
Ηταν λογικό οι φίλαθλοι του ΠΑΟ να πάρουν τον Νόμο στα χέρια τους.
Η αρμόδια Πολιτεία  παρακολουθεί σαν ταπεινωμένη παλλακίδα ένα μετά το άλλο τα στημένα Πρωταθλήματα, τις στημένες Δίκες, τις αποφάσεις που υποκλίνονται στους ισχυρούς και φυλακίζουν τους αδυνάτους.
Είναι το ίδιο κράτος στο οποίο κυκλοφοροούν ελεύθεροι οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, οι βαρόνοι που λεηλάτησαν το Δημόσιο και τις Τράπεζες.
Eίναι το ίδιο χυδαίο κράτος το οποίο μοιράζει τα ασημικά του ΕΣΠΑ στους σεσημασμένους νταβατζήδες, είναι το ίδιο κράτος που βολεύει τους συγγενείς και φίλους των εκάστοτε κυβερνώντων (βλέπε Δούρου) είναι το ίδιο χυδαίο και απαράλλακτο κράτος της μεταπολίτευσης.
Η ειρωνεία για τον σημερινό βάζελο πρωθυπουργό είναι ότι οι οργισμένοι φίλαθλοι του Παναθηναικού τα σπάνε στην  γειτονιά που ο ίδιος μεγάλωσε με τα ιδανικά της αριστεράς, έγινε ο αρχηγός της και στην συνέχεια πρωθυπουργός της χώρας. Αν το όραμά του ήταν να καταντήσει τροχονόμος των βαρόνων του υποκόσμου και Τσιτσιολίνα τους δεν θα βρει γωνιά να απαγγιάσει ούτε στην χωμετερή της Ιστορίας.
Το ίδιο ισχύει και γι΄ αυτόν τον αστείο και γραφικό Κοντονή που υποδύεται τον υπουργό.
Οι οργισμένοι φίλαθλοι του Παναθηναικού που τα σπάνε δεν είναι παρά η εκδήλωση της οργής που κρύβει μέσα του ο καθένας μας γι΄ αυτό το χυδαίο κράτος και για τις ανίκανες τραβεστί κυβερνήσεις του οι οποίες μετά από λίγους μήνες καταντάνε εκπορνευμένες ντιζέζ στα γόνατα των εγχώριων μαφιόζων.
Σκατά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου