Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Επιστολή -παράκληση προς τα ΚΤΕΛ Ν. Αττικής, για έκδοση «εργατικής» μηνιαίας κάρτας και δωρεάν εισιτηρίου στους Ανέργους συμπολίτες μας


Φώτης Αλεξόπουλος
Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή & Αγοράς
Τ. Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής
Γραμματέας για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης
ΙΝ.ΚΑ/Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος
                                                                                  

                                                                                          Προς
                                                                       Κ.  ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΠΙΚΟ
                                                         ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΤΕΛ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε
                                                Πατησίων 68 & Κότσικα 2   Αθήνα, 104 34

ΘΕΜΑ : Επιστολή -παράκληση προς τα ΚΤΕΛ Ν. Αττικής,  για έκδοση «εργατικής» μηνιαίας κάρτας και δωρεάν εισιτηρίου στους Ανέργους συμπολίτες μας .
Κ. Πρόεδρε
Καταρχάς εκ μέρους του καταναλωτικού κοινού , να ευχαριστήσω προσωπικά , το Δ.Σ , τους εργαζόμενους και τους μετόχους της εταιρείας σας , για την  μέγιστη δυνατή προσπάθεια που καταβάλλεται  καθημερινά ώστε να διατηρείται τα ΚΤΕΛ Αττικής ,σε υψηλά επίπεδα υπηρεσιών παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας .
Οι παραπάνω ευχαριστίες  είναι καθημερινές διαπιστώσεις  από τους καταναλωτές- εργαζόμενους που εξυπηρετούνται καθημερινά από τα ΚΤΕΛ Ν. Αττικής και  οφείλω ,  να σας τις  μεταφέρω .
Όμως,  κ. Πρόεδρε (όπως άλλωστε γνωρίζετε),  πολλοί εργαζόμενοι – καταναλωτές μέσα σε αυτήν την πενταετή ύφεση που ήδη ζει η χώρα μας ,έχουν χάσει μεγάλο τμήμα των εσόδων από την εργασία τους η έχουν χάσει και την εργασία τους ακόμα  ( άνεργοι) και είναι ευκολονόητο, ότι βρίσκονται σε πολύ στενά οικονομικά όρια.
Μην ξεχνάτε άλλωστε , ότι οι μειώσεις των  μισθών των εργαζόμενων,   ήταν και ο πρωταρχικός λόγος  που πολλά από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αττική,   προχώρησαν  σε γενναίες μειώσεις των εισιτηρίων  και έκδοση φθηνών μηνιαίων καρτών αλλά και Δωρεάν μεταφορά των Άνεργων , το τελευταίο χρονικό διάστημα .
Όπως καταλαβαίνετε  σκοπός της επιστολής μου κ. Πρόεδρε,  (και παρακαλώ όπως στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού σας κατατεθεί ως θέμα)  είναι ότι τα ΚΤΕΛ Ν. Αττικής θα πρέπει να εκδώσουν μηνιαίες κάρτες, οικονομικά προσιτές για όλους τους εργαζόμενους, που μεταφέρονται προς την εργασία τους .
Επίσης , θα πρέπει οι Άνεργοι να μεταφέρονται δωρεάν  επιδεικνύοντας την κάρτα ανεργίας τους .
Ευελπιστώ ότι οι προτάσεις  μου και κατά επέκταση αιτήματα  των πολιτών – Καταναλωτών Νομού Αττικής,  θα τύχει της δέουσας προσοχής  και βρίσκομαι στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση  .
Με εκτίμηση \
Φώτης Αλεξόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου