Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Αριστερή χούντα

http://www.antinews.gr/action.read/politiki/aristeri-xounta/2.102801

H υπόθεση της Κατερίνας Σαββαΐδου και η αποπομπή της δεν είναι μια απλή διαδικασία που πρέπει να περάσει χωρίς κανείς να ασχοληθεί ιδιαίτερα. Και δεν εννοούμε να εμβαθύνουμε στα αίτια που οδήγησαν στην καρατόμησή της. Αυτά είναι δικαστικά ζητήματα. Εννοούμε τους πολιτικούς λόγους που οδήγησαν σ' αυτήν και πώς όλα αυτά συνδέονται με το «καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ» που στήνεται σιγά – σιγά αλλά σταθερά.
Η Σαββαΐδου δεν άρεσε ποτέ στο καθεστώς της αριστεράς. Ήθελαν να έχουν έναν δικό τους άνθρωπο να ελέγχει τους... ελέγχους. Ήθελαν να έχουν και τον πλήρη έλεγχο του ΣΔΟΕ, να μην υπάρξει καμιά ανεξάρτητη φωνή.
Είναι δεδομένο ότι στη θέση του Γενικού Γραμματέα Εσόδων θα μπει κάποιο αριστερό κομματόσκυλο ή κάποιος ελεγχόμενος τεχνοκράτης ή και εφοριακός τύπου Αλεξιάδη. Με τον τρόπο αυτό αναλαμβάνει το Μαξίμου την ανεξάρτητη αρχή και θα μπορεί να ελέγχει τους πάντες και τα πάντα. Να εκβιάζει, να πιέζει, να κάνει συμφωνίες.
Μάλιστα, για να μην έχετε καμιά αμφιβολία για το λόγο που έγινε σας λέμε το εξής: Η Σαββαΐδου αποπέμφθηκε με αφορμή τις δικαστικές εμπλοκές της. Άραγε γιατί τέτοια σπουδή να την διώξουν όταν υποθέσεις όπως του Σταθάκη και του Φλαμπουράρη έμειναν ανοιχτές; Γιατί δεν έδιωξαν και μάλιστα με τις κλωτσιές τους υπουργούς τους που έχουν παραβεί το νόμο και διώχνουν την Σαββαΐδου για την οποία δεν έχει αποδειχθεί ότι είχε ίδιον όφελος αλλά ελέγχεται για μια πιθανή αμέλεια στον έλεγχο;
Απλά τα πράγματα. Δεν τους άρεσε να βρίσκεται σε μια τόσο κρίσιμη θέση ένας... μη δικός τους. Είναι μια κίνηση που συνδέεται με τη δημιουργία ενός κράτους της αριστεράς απολύτως ελεγχόμενου από την παρέα του Τσίπρα. Το βλέπουμε και σε άλλες κινήσεις τους. Για παράδειγμα, στο παρασκήνιο γίνεται μια προσπάθεια ελέγχου των δικαστών τους οποίους... κρατούν στο χέρι με τα μισθολόγιά τους και διάφορες οικονομικές διαφορές που έχουν με το κράτος. Είναι τυχαίο άραγε που ενώ το ΣτΕ έχει δώσει εντολή για αλλαγή στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων από τον περασμένο Ιούνιο, η κυβέρνηση γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της τους δικαστές;
Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες. Ο Παππάς και η παρέα του δεν πάνε να βάλουν τάξη στο χάος, αλλά να δημιουργήσουν ένα δικό τους σύστημα, πολλές ΕΡΤ μαζί, απολύτως ελεγχόμενα κανάλια που θα παίζουν από το πρωί ως το βράδυ το... έργο της αριστεράς. Πρόκειται για μια διαδικασία που θα εξελίσσεται και θα πιάσει όλο το φάσμα της χώρας. Και τους επιχειρηματίες που τους εκβιάζουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
Το τρίπτυχο media – οικονομικοί έλεγχοι – δικαστές έχει μπει στο στόχαστρο της αριστερής χούντας. Δεν είναι πλέον υπερβολή. Η κυβέρνηση αυτή με συγκεκριμένους Ταλιμπάν δημιουργούν ένα καθεστώς ελεγχόμενης δημοκρατίας προκειμένου να μείνουν χρόνια στην εξουσία. Ακόμη και οι αριστεροί παπαγάλοι που βγαίνουν στα κανάλια αποδεικνύουν ότι υπάρχει σχέδιο με τα όσα λένε ή γράφουν. Ακόμη και η αλαζονεία τύπου Φίλη, Σεβαστάκη ή όποιου άλλου υπουργού και στελέχους που προκαλεί την κοινωνία με τις δηλώσεις του είναι ενδεικτικά του οργανωμένου σχεδίου που είναι σε εξέλιξη. Βάζουν μπροστά το λαό, χωρίζουν την κοινωνία σε έχοντες και μη έχοντες, στήνουν «τείχη» παντού, κατασυκοφαντούν, προσβάλλουν, φιμώνουν, απειλούν.
Αυτή τη δημοκρατία θα υπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ από εδώ και στο εξής. Ας καθίσουμε στον καναπέ μας να τους απολαύσουμε αφού τους ψηφίσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου