Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Αναφορά της εφημερίδας "Real News" στην ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2015/09/real-news.html

Στο σημερινό της φύλλο (27/9) η εφημερίδα "Real News" αναφέρεται, στο άρθρο της "Τα πρόσωπα της αποχής", στην ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ μέσω μικρής συνέντευξης του Μέλους της Δημήτρη Σωτηρόπουλου:

Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ καλεί όλους όσους είναι απογοητευμένοι από το παλαιοκομματικό πολιτικό σκηνικό να πυκνώσουν τις γραμμές μας, στον Νέο Ελληνορθόδοξο Πολιτικό Σχηματισμό που αγωνίζεται Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος!

Ακόμα κι όταν η αποχή είναι συνειδητή, σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερη λύση από την ενεργό συμμετοχή στα κοινά: Αυτό άλλωστε φοβάται το διεφθαρμένο σύστημα, γι' αυτό και δεν προβάλει τις νέες προσπάθειες, νέων και τίμιων ανθρώπων, που αν μαθευτούν στο ευρύ κοινό είναι βέβαιο πως θα έχουν την υποστήριξη πολλών.

Με αφορμή λοιπόν την δημοσίευση του συγκεκριμένου, έστω μικρού αποσπάσματος που αναφέρεται στην Παράταξή μας, ενημερώνουμε τους αναγνώστες της ιστοσελίδας και όλους τους φίλους της ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ πως, παρότι από την 1η Σεπτεμβρίου που ξεκινήσαμε επίσημα την πολιτική μας δραστηριότητα έχουμε στείλει Δελτία Τύπου, ανακοινώσεις και άρθρα σε όλες τις ιστοσελίδες (και ιδιαίτερα αυτές που χαρακτηρίζονται ως "πατριωτικές" και "ορθόδοξες") και τα ΜΜΕ, εντούτοις αυτοί που τα δημοσίευσαν και έκαναν γνωστή την ύπαρξη του κόμματος, μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού!

Με απλά λόγια, η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ υφίσταται σχεδόν καθολική φίμωση από το σύνολο των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης. Το γιατί, αφήνουμε εσάς να το κρίνετε.

Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη όλων όσων θέλουμε να προχωρήσει και να μεγαλώσει η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, να συμμετέχουμε ενεργά σε αυτήν! Πώς; Με δύο τρόπους:

- Συμπληρώνοντας την Αίτηση Εγγραφής Μέλους, έτσι ώστε να συμπληρωθούν οι απαραίτητες 200 υπογραφές και να αναγνωριστούμε από τον Άρειο Πάγο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ.

- Διαδίδοντας την ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και ενημερώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο γι' αυτήν. Για τον σκοπό αυτό, μπορείτε να κατεβάζετε και να εκτυπώνετε το ενημερωτικό μας φυλλάδιο (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ).


ΠΗΓΗ: ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου