Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Αλωνίζουν οι Πεντηκοστιανοί στο κέντρο της Αθήνας! Τι κάνει η διοικούσα Εκκλησία;

http://ekklisiaonline.gr/index.php/ekklisiaonline/item/2145-alonizoun-oi-pentikostianoi-sto-kentro-tis-athinas-ti-kanei-i-diokoysa-ekklisia
Βραδάκι σε κεντρικότατο σημείο του Θησείου. Κόσμος βολτάρει κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης και στη μέση του πολυσύχναστου πεζόδρομου ένας κύριος μοιράζει με ζέση φυλλάδια και μας καλεί να αγαπήσουμε τον Χριστό. 

Αλωνίζουν οι Πεντηκοστιανοί στο κέντρο της Αθήνας, μας καλούν να πάρουμε την Καινή Διαθήκη (τους) και η διοικούσα Εκκλησία που είναι σε όλα αυτά;;;;
Δεν μας έφταναν οι Ιεχωβάδες, οι κάθε λογής παραθρησκευτικές οργανώσεις, τώρα πρέπει να υποστούμε και την προπαγάνδα των Πεντηκοστιανών! Οι οποίοι μάλιστα όπως θα δείτε και στο φυλλάδιο που εξασφάλισε το ΕΚΚΛΗΣΙΑonline, στο κάτω μέρος...διευκρινίζουν πως δεν έχουν καμία σχέση με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά!
Δηλαδή η Ιερά Σύνοδος το μόνο πoy κάνει είναι να επικυρώνει πρακτικά προηγούμενων συνεδριάσεων και να βγάζει εγκυκλίους για ίδρυση μονών σε μηtροπολιτικές περιφέρειες; Η δε Ιεραρχία μοναδικό αντικείμενο έχει την εκλογή Δεσποτάδων; Ήμαρτον πια!
Δείτε τι γράφουν οι Πεντηκοστιανοί στο φυλλάδιό τους


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου