Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΙΝΚΑ-ΔΤ: ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΑ ΥΛΗ, ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΝΔΥΕΤΑΙ ΛΕΟΝΤΗ ΥΑΙΝΑΣ -/ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑΓΑΣ – ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ

ΙΝΚΑ-ΔΤ-547/22.05.2015
 
ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΑ ΥΛΗ
ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΝΔΥΕΤΑΙ ΛΕΟΝΤΗ ΥΑΙΝΑΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑΓΑΣ – ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ
Το κράτος πρέπει να δείχνει με τις πράξεις του την ηθική που προτείνει στους πολίτες του.
Το κράτος πρέπει να δείχνει με τις πράξεις του την ηθική που προτείνει στους πολίτες του.

Το κράτος πρέπει να δείχνει με τις πράξεις του την ηθική που προτείνει στους πολίτες του.
Να εκχωρήσει ο ιδιοκτήτης τα ανείσπρακτα ενοίκια στην ΔΟΥ, η οποία από όσα εισπράξει να κρατήσει τον αναλογούντα φόρο και το περίσσευμα να πιστώσει έναντι οφειλομένων ή μελλοντικών φόρων του ιδιοκτήτη (που ως γνωστόν έχουμε οφειλές όλοι).
 
Ενώ καταργήθηκε με πράξεις του προηγούμενου γραμματέα, η εκχώρηση ανείσπρακτων ενοικίων στις ΔΟΥ, για τους λόγους νομικής και ηθικής αντιθετότητας, επιχειρείται η επαναφορά από την κυρία Βαλαβάνη σύμφωνα με την είδηση στο διαδίκτυο.
Για να γλιτώσει  ο ιδιοκτήτης  σε ενοίκια 3.600 ευρώ φόρο 396 ευρώ, το κράτος διά της κας Βαλαβάνη, ζητά να εκχωρήσει απαίτηση 3.600 ευρώ και, όταν πάει για ενημερότητα ο ενοικιαστής, ή με άλλη διαδικασία, τον στριμώχνει και του παίρνει 3.600 ευρώ με κέρδος του Κράτους 909,091%.
Με τέτοιες άγριες λογικές μέσα στη χώρα τα πράγματα ωθούνται από το κακό στο χειρότερο και μέσα και έξω.
Θα συμφωνούσαμε να εκχωρήσει ο ιδιοκτήτης μόνο την υποχρέωση του φόρου των ανείσπρακτων ενοικίων του νοικάρη στην ΔΟΥ και όταν αυτός ζητήσει ενημερότητα, ή με άλλη διαδικασία να του τον πάρει.
Θα συμφωνούσαμε να εκχωρήσει ο ιδιοκτήτης τα ανείσπρακτα ενοίκια στην ΔΟΥ, η οποία από όσα εισπράξει να κρατήσει τον αναλογούντα φόρο και το περίσσευμα να πιστώσει έναντι οφειλομένων ή μελλοντικών φόρων του ιδιοκτήτη (που ως γνωστόν έχουμε οφειλές όλοι).
Θα συμφωνούσαμε να εκχωρήσει ο ιδιοκτήτης το 20% των ανείσπρακτων ενοικίων και την υποχρέωσή του, του φόρου των ενοικίων αυτών στην ΔΟΥ και όταν ο νοικάρης ζητήσει ενημερότητα για να μπορεί να την πάρει, ή με άλλη διαδικασία, να τον στριμώξει να του πάρει τον φόρο και το 20% των ανείσπρακτων, μόνο όμως αφότου αποδείξει ο νοικάρης ότι ξόφλησε – απέδωσε και το 80% εις τον ιδιοκτήτη.
Υπάρχει για τους ηθικούς η δυνατότητα και ηθικής και λογικής και οικονομίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου