Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ως πότε θα ανεχόμαστε τους νεοφασίστες του Ποταμιού;

http://olympia.gr/2015/05/22/%CF%89%CF%82-%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B5-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5/

Ήταν κοινό μυστικό ότι η διαπλοκή χρειαζόταν οπωσδήποτε μια «σοβαρή Χρυσή Αυγή» για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της, κατά τα πρότυπα των γερμανων βιομηχάνων του μεσοπολέμου που δημιούργησαν και στήριξαν λυσσαλέα τους ναζί. Έτσι, δημιουργήθηκε το Ποτάμι. Με την πραξικοπηματική στήριξη των ΜΜ»Ε» που έδιναν τηλεοπτικό χρονο και στηριξη σε ενα ανύπαρκτο μόρφωμα, όταν η Μπαλτακιάδα ακύρωσε κάθε άλλο ενδεχόμενο συγκυβερνησης στην τότε βουλή. Ένας εσμός νεοφασιστών με κοστούμια που μπορούσε άνετα να ξεδιπλώνει ρατσιστικό μίσος με την αμέριστη στηριξη πολιτικής και οικονομικής εξουσίας.
Και όμως αυτό το συνοθύλευμα ανωμάλων σεξιστών και αναθεωρητών της ναζιστικης θηριωδίας, αντιμετωπίζεται ως «φιλοευρωπαϊκή δύναμη» από γερμανικούς κύκλους, κατά τα πρότυπα του ναζιστικού «Δεξιού Τομέα» της Ουκρανίας. Διεφθαρμένοι όπως ο Σρέντερ δεν έχαναν ευκαιρία να προωθούν την συμμορία της διαπλοκής ως κυβερνητικό εταίροι αφού τους εξασφάλιζε την ατιμωρησία για τα ναζιστικά και τα νεογερμανικά εγκλήματα κατά της Ελλάδας.
Φυσικά και τα ελληνόφωνα ΜΜ»Ε» συνεχίζουν να αποκρύπτουν την φασιστική δράση του Ποταμιού που περιλαμβάνει:
– Ύμνους σε ενδεχόμενα στρατιωτικά πραξικοπήματα.
– Άθλιες σεξιστικές επιθέσεις. Από το «έχω πηδήσει την μισή Αθήνα» και τις μυτιές σε γυναικεία ρούχα εντός βουλής, περάσαμε στο «Αγάμητη μοσχάρα, Κατίνα» και άλλες ανήκουστες αθλιότητες. Που όμως δεν συγκινούν κανέναν «ευαίσθητο» αρθρογράφο του συστήματος.
– Ευθεία αμφισβητηση της ναζιστικης θηριωδίας με το πρόσχημα της «συνωμοσιολογίας» όπως κάνουν σεσημασμένοι νεοναζί στο εξωτερικό. Αντίδραση ακόμα και στην αντιφασιστική εκπαίδευση και γνωστοποίηση των ναζιστικών εγκλημάτων.
– Φιλικοί στην ρητορεία του Ποταμιού δήμαρχοι, να αναβάλλουν την ανέγερση μνημείων για τα θύματα του Ολοκαυτώματος.
Και βεβαια, οικονομικές απάτες, σκάνδαλα με ΜΚΟ, σκοτεινές δραστηριότητες με επιχειρήσεις που μεταβιβάζονται αλλά δεν δηλώνονται κλπ.
Πόσο επικίνδυνοι μπορεί να είναι για την κοινωνία;
Την απάντηση την έχει δώσει ήδη μια εκπληκτική ταινία – έρευνα που έγινε από συγγενείς θυμάτων του ολοκαυτώματος αμέσως μετά την επανένωση της Γερμανίας και την εμφάνιση των πρώτων νεοναζιστικών ομάδων. Εβραίος της Γερμανίας είχε διεισδύσει σε τέτοια οργάνωση προκειμένου να δει εαν πρόκειται για φανατικούς ή κάτι περισσότερο.
Τα αποτελεσματα ηταν συγκλονιστικά: Πίσω από τους φανατικούς με τα ξυρισμένο κεφάλια και τις φονικές ενέργειες, αποκαλύφθηκε ο πραγματικός κίνδυνος: Οι κοστουμαρισμενοι αστοί υπεράνω υποψίας, που χρησιμοποιούσαν τους φανατικούς ως προκάλυμμα ενώ ετοίμαζαν τη νέα «Μεγάλη Γερμανία». Οι ομοιότητες, αβάσταχτες: Οι ανώμαλοι «κύριοι» διασκέδαζαν συγκεντρωμένοι σε μυστικές συναντήσεις, απολαμβάνοντας φρικτά βίντεο με βιασμούς και θηριωδίες στην Γιουγκοσλαβία, που διέπρατταν οι σύγχρονοι Ουστάσι και τα Βόσνια SS. Τους οποίους οι ίδιοι χορηγούσαν ως ιδιώτες, εκτός από την επίσημη κρατική υποστήριξη, για να συνεχίσουν το «έργο» του Αδόλφου. Την υπεράσπιση των γερμανικων συμφεροντων.
Σε μια Ευρώπη που χάνει τα αντιφασιστικά αντανακλαστικά της και ανέχεται διωγμούς Εβραίων ακόμα και από μεγαλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες η Ελλάδα δεν πρέπει να κάνει πίσω: Το επικίνδυνο Ποτάμι πρέπει να αντιμετωπιστεί σκληρά. Ειδικά οι Έλληνες Εβραίοι, το οφείλουμε στους προγόνους μας. Ε. Σαμουήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου