Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ… ΞΗΛΩΝΕΙ TON ΣΟΙΜΠΛΕ

http://hellasforce.com/2015/04/28/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CE%BE%CE%B7%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%B5%CE%B9-ton-%CF%83%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5/ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
Έρχεται το τέλος της προτεσταντικής λιτότητας που επέβαλε ο Σόιμπλε στην Ευρωζώνη, με κοινή αποδοχή από Μέρκελ –Τσίπρα, καθώς και Βρυξελλών – Ουάσιγκτον, προκειμένου να διασωθεί η παγκόσμια οικονομία.

Η Ελλάδα «ξηλώνει» το πουλόβερ της λιτότητας, που έχει επιβληθεί τα τελευταία 5 χρόνια στην Ευρωπαϊκή οικονομία. Για την ακρίβεια η Ελλάδα «ξηλώνει» τον ίδιο τον αρχιερέα αυτής, τον άλλοτε κραταιό υπουργό οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε!!! Συγκεκριμένα και μετά τις συνεχείς τηλεφωνικές συνομιλίες Μέρκελ-Τσίπρα, σε απόλυτη συνεννόηση με Ουάσιγκτον και Βρυξέλλες, αποφασίστηκε το ΤΕΛΟΣ της προτεσταντικής λιτότητας σε σημείο υστερικής ιδεοληψίας που επέβαλε ο Σόιμπλε στην ευρωζώνη. Αντιλήφθηκε η Γερμανίδα καγκελάριος πως οι επιλογές του υπουργού οικονομικών της, οδηγούσε νομοτελειακά σε διάλυση του Ευρώ, γεγονός που δεν ωφελεί κανέναν στην παρούσα φάση και βάζει σε κίνδυνο την παγκόσμια οικονομία.
H «Α» στο χτεσινό της φύλλο ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το PLAN C, όπως αυτό προέκυψε από τις συναντήσεις Κοτζιά-Βαρουφάκη στις μυστικές συναντήσεις του στην Ουάσιγκτον, δηλαδή το ελληνικό δολάριο.
Η Γερμανική πλευρά πληροφορήθηκε τις προθέσεις των ΗΠΑ-Ελλάδας και βλέποντας, πως είναι μάταιο πλέον να πιέζει την Ελλάδα για υπογραφή νέου μνημονίου, αφού η Αθήνα με την συνδρομή των ΗΠΑ βρήκε την εναλλακτική λύση που ζητούσε, για να ξεφύγει από τις Γερμανικές πιέσεις, ανέκρουσε πρύμνα…
Ήδη από χτες έχει μπει σε εφαρμογή το σενάριο, της εξόδου της Ευρωζώνης από την προτεσταντική λιτότητα του Σόιμπλε, όπως συμφωνήθηκε από Μέρκελ-Τσίπρα. Τα βήματα θα είναι συγκεκριμένα και ιδιαιτέρως προσεκτικά, για να μην δοθεί η ευκαιρία, σε όσους έχουν έννομο συμφέρον να ορθώσουν εμπόδια, στην συγκεκριμένη στρατηρική.
Βήμα 1ο: Ήδη έχουν ξεκινήσει οι δηλώσεις από διάφορους Ευρωπαίους αξιωματούχους εναντίον των μέτρων λιτότητας και για ανάγκη δομικών μεταρρυθμίσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο… Πρώτος ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου Γκυ Φερχόφσταντ τάχθηκε ανοιχτά κατά της λιτότητας.
Ακολούθως ο Επίτροπος επί των οικονομικών υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, δήλωσε ξεκάθαρα πως η Ελλάδα δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το ευρώ διότι δεν υπάρχει νομικός μηχανισμός που να το προβλέπει αυτό αλλά και γιατί εάν γινόταν θα καταστρεφόταν το ενιαίο νόμισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου