Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΕΠΕΙΓΟΝ: Δεν υπάρχει χρόνος! 🕐




Greenpeace
Προσοχή! Κυκλοφορεί και στην Ελλάδα
"Πιθανώς καρκινογόνο" χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας το glyphosate, ενεργό συστατικό του ζιζανιοκτόνου Roundup της Monsanto που κυκλοφορεί και στην Ελλάδα.
Το Roundup αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της Monsanto και γι’ αυτό η εταιρεία προσπαθεί με κάθε τρόπο να δυσφημίσει αυτή την ανακοίνωση.  Βοήθησέ μας να βάλουμε φρένο στις προσπάθειές της και να σταματήσει να παίζει με την υγεία μας.
Στείλε e-mail τώρα στον αρμόδιο υπουργό κ. Αποστόλου και
ζήτησε να απαγορευθεί άμεσα η χρήση του Roundup στην Ελλάδα.
Χάρη στη δική σου στήριξη, εδώ και 20 περίπου χρόνια έχουμε σταθεί απέναντι στα συμφέροντα των πολυεθνικών των φυτοφαρμάκων και των μεταλλαγμένων. Έτσι και τώρα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την προστασία της υγείας μας και να προωθήσουμε τη βιώσιμη γεωργία, ως τη μόνη πραγματική λύση για καθαρή και υγιεινή τροφή.
Πάρε θέση

ΥΓ: Για να μαθαίνεις πάντα πρώτος τα νέα μας, ακολούθησε μας:
Facebook Twitter Pinterest Instagram
Αυτό το email εστάλη στη διεύθυνση vgkosmos@gmail.com. Αν δεν θέλεις να λαμβάνεις πια τα email μας, μπορείς να διαγραφείς. Δεν μοιραζόμαστε, ούτε ανταλλάσσουμε με άλλες οργανώσεις ή εταιρίες τα προσωπικά σου στοιχεία, τα οποία φυλάσσονται σε ασφαλή βάση δεδομένων. Δες περισσότερα στην πολιτική απορρήτου μας. Βοηθήσέ μας να σε γνωρίσουμε καλύτερα. Απάντησε σε αυτές τις λίγες ερωτήσεις, για να σου στέλνουμε email που σε ενδιαφέρουν περισσότερο.
© 2015 Greenpeace | Κολωνού 78, 104 37, Αθήνα - τηλ. 210 3840774-5 (9:00-15:00) | Eπικοινώνησε μαζί μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου