Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Επιστολή Φώτη Αλεξόπουλου στην Διοίκηση ΕΛΤΑ> Γιατί κ. Σύμβουλε υποβαθμίζεται το γραφείο των ΕΛ.ΤΑ στην Νέα Φιγαλεία?

Επιστολή Φώτη Αλεξόπουλου στην Διοίκηση ΕΛΤΑ
Γιατί κ. Σύμβουλε  υποβαθμίζεται  το γραφείο των ΕΛ.ΤΑ  στην Νέα Φιγαλεία? .
Επιστολή απέστειλε ο Γραμματέας του ΙΝ.ΚΑ /Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος , στον πρόεδρο του Δ.Σ των ΕΛ.ΤΑ  Κωστή Μελαχροινό ,  σχετικά με την δικαιολογημένη αντίδραση των κατοίκων της Νέας Φιγαλείας , όταν μετά από προκήρυξη των ΕΛ.ΤΑ διαπίστωσαν ότι για μια ακόμη φορά δεν θα προσληφθεί εποχιακός ταχυδρόμος για το Γραφείο ΕΛ.ΤΑ στην περιοχή τους .
Πλέον όλοι μιλούν για εσκεμμένη υποβάθμιση των Γραφείων ΕΛ.ΤΑ Νέας Φιγαλείας

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ
Κ. Κεντρική Υπηρεσία ΕΛΤΑ:
Απελλού 1, Ταχ. Κώδικας 101 88 Αθήνα
Κ. Κωστή  Μελαχροινό
Πρόεδρο Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλο ΕΛΤΑ Α.Ε.
Κ. Διευθύνων Σύμβουλε των  ΕΛ.ΤΑ
Ενημερώθηκα  μέσω της  προκήρυξης,  για τις νέες προσλήψεις εποχιακών υπάλληλων στα Ελληνικά Ταχυδρομεία  και με έκπληξη παρατήρησα ,  ότι για  τα ΕΛ.ΤΑ Δυτικής Ελλάδας,  η συγκεκριμένη  προκήρυξη αφορά  μόλις ( τρεις )  3 θέσεις ταχυδρομικών υπάλληλων !!!!!!!!!!σε σύνολο  (επτά) 7 δήμων στο Νομό Ηλείας .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με την παρούσα επιστολή μου,  θέλω να σας μεταφέρω την έντονη διαμαρτυρία μου,  αλλά και τις διαμαρτυρίες των Κατοίκων της Ηλείας  , που αδυνατούν να καταλάβουν τον λόγο , που για μια ακόμη φορά γίνεται ένας   άδικος   διαχωρισμός ,   εις βάρος της εξυπηρέτησης των κατοίκων του  Νομού  μας .
Να θυμίσω ότι  εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια υπάρχει μια «συνεχής»  υποβάθμιση του νομού μας,  σε προσωπικό στα ΕΛ.ΤΑ  και παράδειγμα  αποτελεί η  «υποβάθμιση» ,   του γραφείου της Νέας Φιγαλείας .
Εδώ και τρία χρόνια στην Νέα Φιγαλεία  ,  παραμένει ένας και «μοναδικός»  ταχυδρόμος που είναι υποχρεωμένος να εξυπηρετεί πάνω από 2000 κατοίκους του « καλλικρατικού » Δήμου μέχρι και το Θολό. Εξυπηρετεί συνολικά 15 χωριά και οικισμούς με μεγαλύτερη την κωμόπολη της Νέας Φιγαλείας που αριθμεί πάνω από 1000 κατοίκους.
.Εκτός των άλλων ο «μοναδικός» ταχυδρόμος είναι υποχρεωμένος να:
- Στέλνει - Λαμβάνει αλληλογραφία
- Εξυπηρετεί τους κατοίκους με πληρωμές λογαριασμών
- Να διανέμει την αλληλογραφία σε 15 χωριά
- Να πληρώνει συντάξεις καθώς και πολλές ακόμα δραστηριότητες που αφορούν τα ΕΛ.ΤΑ.

 Θέλω να σας γνωρίσω επίσης,  ότι ο μοναδικός  ταχυδρόμος στην περιοχή εξυπηρετεί  2000 πολίτες  μόνος του,   και μάλιστα  κατά την πληρωμή των συντάξεων ο αριθμός των πολιτών που συνωστίζονται στο κατάστημα,  ξεπερνά τα 500 άτομα.
 Τέλος κ. Σύμβουλε,  η πλειοψηφία των Κατοίκων και εγώ προσωπικά απαιτούμε την άμεση πρόσληψη ενός εποχιακού υπαλλήλου στα ΕΛΤΑ Νέας Φιγαλείας ,  καθώς και την άμεση ενημέρωση εκ μέρους σας,  τι «μέλλει γενέσθαι»,  με το Πρακτορείο Νέας Φιγαλείας.
Παραμένω στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση .
Βαρθολομιό Ν. Ηλείας  
2/3/2015   
Φώτης Ν. Αλεξόπουλος
Εκπρόσωπος Τύπου ΙΝ.ΚΑ Νομού Ηλείας
Γραμματέας για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΙΝΚΑ/Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου