Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

H Κραυγή του Σμηναγού Στράλη: « Έλληνες σηκώστε το κεφάλι ψηλά » Ευχή μας για το 2015! (video)

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/01/h-2015-video.html

newego_LARGE_t_420_54415911 Η κραυγή του Σμηναγού Στράλη στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου που «τσάκισε του δήθεν και τους έτσι» ,Ευχόμαστε και εμείς από καρδιάς για όλους του Έλληνες όπου και αν είναι ! « Έλληνες σηκώστε το κεφάλι ψηλά » .
Το μήνυμα της εθνικής αξιοπρέπειας και της ελπίδας όμως ήρθε από τον Έλληνα πιλότο του F-16 , τον Σωτήρη Στράλη , που έκανε τους επικίνδυνους ελιγμούς δεξιοτεχνίας και που καθημερινά καλείται να δώσει και τη ζωή του εάν χρειασθεί, προκειμένου να υπερασπιστεί την Ελληνική επικράτεια στο Αιγαίο.
Αποχαιρετώντας τους παρευρισκόμενους στην παρέλαση αναφώνησε από την καρδιά του « Έλληνες σηκώστε το κεφάλι ψηλά » .
Είναι το πιστεύω ενός πολεμιστή που είναι έτοιμος να θυσιάσει την ζωή του προκειμένου η Ελλάδα , η πατρίδα μας να υπάρχει ελεύθερη.
Ήταν μια κραυγή ψυχής , που άγγιξε κάθε απλό Έλληνα που σήμερα ζει κάτω από τις συνθήκες φόβου και ανασφάλειας που μας επέβαλε η σύγχρονη οικονομική κατοχή των σκοτεινών ξένων και εντόπιων συμφερόντων.



«Έλληνες σηκώστε το κεφάλι ψηλά και πολεμήστε!» Δείτε και ακούστε την Κραυγή το Σύνθημα του Παλικαριού που έστειλε σε όλους τους Έλληνες από την Θεσσαλονίκη μας …Κάνοντας όλους τους Έλληνες να δακρύσουν !



veteranos.gr

Το διαβάσαμε από το: H Κραυγή του Σμηναγού Στράλη: « Έλληνες σηκώστε το κεφάλι ψηλά » Ευχή μας για το 2015! (video) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/01/h-2015-video.html#ixzz3NgkXj5tp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου