Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Η ΑΝΕΚ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΠΡΟΪΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΣΤΡΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ; … ΠΡΙΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ !!!

http://attikanea.blogspot.gr/2015/01/blog-post_8.html

Εφιστούμε την προσοχή σας στη σημείωση 2 της ετήσιας οικονομικής έκθεσης και ειδικότερα στο γεγονός ότι το κεφάλαιο κίνησης του Ομίλου είναι αρνητικό κατά 287,7 εκατ. ευρώ, η κεφαλαιακή επάρκεια του Ομίλου έχει επιδεινωθεί σημαντικά και έχουν εφαρμογή για την Εταιρεία οι διατάξεις του άρθρου 48 του Κ.Ν.2190/20, ενώ παράλληλα υφίστανται ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις προς το προσωπικό και τρίτους. 

Τα παραπάνω γεγονότα και οι γενικότερες δυσμενείς συνθήκες στην οικονομία και τον κλάδο υποδηλώνουν την ύπαρξη ουσιώδους αβεβαιότητας για την ικανότητα του Ομίλου να συνεχίσει απρόσκοπτα τη δραστηριότητά του.

Οι αναφορές των ορκωτών για την χρήση του 2013 αποκαλύπτουν όχι μόνο ότι τα ίδια κεφάλαια της εταιρίας είναι αρνητικά αλλά ακόμη ότι οι εργαζόμενοι στην εταιρία παραμένουν απλήρωτοι ! Ταυτόχρονα χρωστά ασφαλιστικές εισφορές, φόρους, με τεράστιους δανεισμούς εκατοντάδων εκατομμυρίων από τις τράπεζες και ζημιές εκατομμυρίων των τελευταίων ετών.
Δεδομένου ότι το  “NORMAN ATLANTIC”  δεν αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ΑΝΕΚ και ότι η ΑΝΕΚ στο πλαίσιο της ναύλωσης από την πλοιοκτήτρια Ιταλική εταιρία, έχει προβεί σε πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, το lobbystas ρωτά:
Τι προβλέπει η πλήρη ασφαλιστική κάλυψη;
Σε ποια ασφαλιστική έχει γίνει το συμβόλαιο;
Πόσες είναι και ποιες, οι εκχωρήσεις προϊόντος ασφαλιστικής αποζημίωσης προς την τράπεζα Πειραιώς ως δανείστριας τράπεζας πριν αυτή καταστεί μεγαλομέτοχος λόγο κατάπτωσης των ενεχύρων της SEA STAR;
Ποιος θα απαντήσει στα (πρώτα) καυτά ερωτήματα του lobbystas;
Συνεχίζεται…


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου