Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Ο αρχικλέφτης της Εκάλης που ξεφτυλίζει τη μνήμη του πατέρα του-Με κλεμμένο σήμα από Σουηδία και Μ.Βρετανία το απόκομμά του! -Τον παραδίδουμε “γυμνό” στους ψηφοφόρους του

http://www.makeleio.gr/?p=245882

logo-sdp-sweden

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν ξεχνά τους πολιτικούς που έπρεπε να βρίσκονται φυλακή. Πίσω από τα σίδερα και βέβαια όχι στον Κορυδαλλό αλλά στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού.

Ο γιος του Ανδρέα Παπανδρέου δεν συνελήφθη ψευδόμενος αλλά κλέφτης ιδεών ευρωπαικών ιστορικών κομμάτων. Όπως αποκαλύπτουμε, βούτηξε το σήμα από το

Σουηδικό Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (Sveriges socialdemokratiska arbetareparti)

και από το Εργατικό Κόμμα (Ηνωμένο Βασίλειο)και έφτιαξε το αμάγαλμα του…νέου σοσιαλισμου που τον γέννησε από το επίσης ψεύτικο “Λεφτά υπάρχουν”, σύνθημα με το οποίο καταεξευτέλισε τον λαό που δυστυχώς τον πίστεψε.

Και τώρα ξαναγύρισε για να ξανακοροιδέψει.
Καλά το λαό τον έχει του πεταμού. Τη μνήμη του πατέρα του, δεν την σκέφτηκε; Πρόκειται για ρεζίλι των σκυλιών αυτό που γίνεται αυτές τις ώρες αλλά δυστυχώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που τον εμπιστεύονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ…ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΩΝ Ο “ΤΡΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ” – ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ “ΒΟΥΤΗΞΕ” ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ…”ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ…ΚΛΟΠΗΣ” – ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ…ΠΤΥΕΛΟΔΟΧΕΙΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου