Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

To βίντεο που σοκάρει παγκοσμίως: Δεν ξέρεις το Κοράνι; Επιτόπου εκτέλεση!

http://online-pressblog.blogspot.gr/2014/11/to.html


Ένα πολύ σκληρό βίντεο. Ωμή βία, καμία λογική και ένας θρησκευτικός φανατισμός/παραλογισμός άνευ προηγουμένου…

Τζιχαντιστές στην Συρία κάνουν έλεγχο σε τυχαίους ανθρώπους στο δρόμο και «τσεκάρουν» αν ξέρουν καλά ή όχι τις προσευχές που πρέπει να κάνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν δεν τις ξέρουν άπταιστα, πολύ απλά… τους σκοτώνουν εν ψυχρώ!

Για εμάς τους δυτικούς και ορθόδοξους χριστιανούς, η εκτέλεση σουνιτών, επειδή δεν γνωρίζουν καλά το Κοράνι, φαίνεται τουλάχιστον παράλογη… πράξη! Για εκείνους, όμως, κάτι τέτοιο αντιμετωπίζεται ως επιβεβλημένο από τον Αλάχ και ως μια καθημερινή πραγματικότητα.

Βασικά στοιχεία του Κορανίου είναι η αηδία μετά βδελυγμίας, η οργή και το μέχρι θανάτου μίσος για τους αλλόθρησκους, τους άπιστους όπως τους αποκαλούν.

Επίσης, ο φόβος του Αλλάχ αντί της αγάπης του Θεού. Η φιλοσοφία του Ισλάμ στηρίζεται στον απόλυτο φόβο και στην απόλυτη υποταγή. Ακόμη, στηρίζεται απόλυτα στη σκληρότητα, εφόσον όλο το Κοράνι βρίθει από τις λέξεις «θάνατος», «φωτιά», «κόλαση», «κατάρα του Αλλάχ», «σκληρή τιμωρία», «σκότωσε», «κόψε χέρια και πόδια», «πνίξε στο αίμα» κλπ.

Αλλά και η αλαζονεία. Θεωρούν ότι δεν υπάρχει τίποτε ισάξιο ή ανώτερο από το Ισλάμ και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να ισοπεδωθούν τα πάντα μπροστά του. Θρησκείες, φιλοσοφίες, πολιτικά συστήματα, διαφορετικοί λαοί που «τολμάνε να μην ασπαστούν το Ισλάμ».

Η ίδια η θρησκεία του Ισλάμ όχι μόνον αποδέχεται το φόνο ανθρώπου (17,34) αλλά το επιβάλλει κιόλας. Ακόμη ένα δείγμα του φανατισμού και της αρρωστημένης «θρησκευτικότητας» των τζιχαντιστών.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου