Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Ξαναζεσταίνουν το «σκάνδαλο» Βατοπαιδίου, ενόψει νέων μέτρων και εκλογών!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2014/11/blog-post_426.html

Του Δημήτρη Σωτηρόπουλου

Υπάρχει μια...σούπα, που παρότι «μπαγιάτικη», στην Ελλάδα «τρώγεται» πολύ συχνά: Ή μάλλον, όποτε έχουν όρεξη διάφοροι πολιτικοί και αντιχριστιανικοί παράγοντες! Δεν έχει σημασία που...φτιάχτηκε πριν από 6 ολόκληρα χρόνια! Δεν πειράζει που έχει «ζεσταθεί», «ξαναζεσταθεί», «μπει στο ψυγείο» άπειρες φορές! Το σημαντικό είναι να υπάρχει πάντα εκεί, διαθέσιμη στο...τραπέζι, προκειμένου να την σερβίρουν στο - πεινασμένο για άρτο και θεάματα- πόπολο, όταν βρίσκονται σε δεινή θέση λόγω της τρέχουσας επικαιρότητας!

Θα αναρωτηθεί κανείς: Μα καλά, τι μας λέει αυτός; Τρελάθηκε; Όχι, αγαπητοί αναγνώστες! Η παραπάνω περίεργη, αλλά ιδιαίτερα κατατοπιστική εισαγωγή, δεν αναφέρεται σε ένα κοινό «πιάτο», αλλά στην...σπεσιαλιτέ κράτους, πολιτικών και ΜΜΕ: Το περίφημο «σκάνδαλο Βατοπαιδίου»! Αυτό που πλέον...μούχλιασε, αλλά μπορεί ακόμα να χρησιμοποιείται για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, ανάλογα με τις περιστάσεις!

Τι συμβαίνει λοιπόν τώρα; Έχουμε μια «κυβέρνηση» στο χείλος του γκρεμού: Οι μεγαλοστομίες περί «ανάπτυξης» και «εξόδου από την κρίση», συνθλίβονται μπροστά στο καθημερινό φάσμα της φτώχειας, ανέχειας και ανεργίας που βιώνει ο πολίτης. Οι «Ευρωπαίοι φίλοι μας», για πολλοστή φορά ζητάνε γη και ύδωρ! Αναγκαστικά, οι εγχώριοι προδότες υποτακτικοί τους, πρέπει να πάρουν νέα (τα «τελευταία») φορομπηχτικά μέτρα, που θα εξαθλιώσουν περαιτέρω τον λαό! Επίσης, είναι σχεδόν βέβαιο, πως σε λίγους μήνες θα έχουμε εκλογές! Άρα...;

...Άρα, πρέπει να...ξαναζεσταθεί η «σούπα» του «σκανδάλου» Βατοπαιδίου! Πώς; Στέλνοντας τον Ηγούμενο Εφραίμ και τον μοναχό Αρσένιο, μαζί με κάποιους διοικητικούς υπαλλήλους σε νέα δίκη! Αθωώνοντας παράλληλα (!!!) τους πολιτικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση! Αυτό θα πει «δικαιοσύνη» κατά παραγγελία...(σχετική είδηση εδώ)

Παρά την εμφανή χρησιμοποίηση του εν λόγω θέματος για μικροκομματικές σκοπιμότητες, θεωρούμε πως για μια ακόμα φορά θα λάμψει η αλήθεια. Παρά την προκλητικότητα των αντιχριστιανικών ΜΜΕ που βρήκαν ευκαιρία να εκτοξεύσουν ποταμούς ύβρεων εναντίον της Ορθοδοξίας - παλιά τους (και καλοπληρωμένη!) τέχνη κόσκινο - εν μέσω Σαρακοστής των Χριστουγέννων, όλοι οι Πιστοί γνωρίζουμε πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κανένα σκάνδαλο, πέρα από αυτό της κατασυκοφάντησης της Μονής!

Το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε στην Βατοπεδινή Αδελφότητα, είναι καλή δύναμη και κουράγιο στη νέα αυτή δοκιμασία. Με τη συμπλήρωση πως, πέρα από τη «δικαιοσύνη» των ανθρώπων, υπάρχει και (ή μάλλον ΜΟΝΟ) η Δικαιοσύνη του Θεού!

Υ.Γ. Περιμένουμε με αγωνία τις...δηλώσεις υποστήριξης διάφορων πολιτικάντηδων που τελευταία...συνωστίζονταν στις εκδηλώσεις της Μονής, «φιλοῦσιν τὴν πρωτοκλισίαν καὶ τὰς πρωτοκαθεδρίας» ως άλλοι Φαρισαίοι! Μέχρι τώρα, δεν έχουμε δει κάποια αντίδρασή τους και...ανησυχούμε. Λέτε να μην μιλήσουν, αφού πάνω απ' όλα για δαύτους δεν είναι η αλήθεια και η δικαιοσύνη, αλλά το κόμμα και τα βουλευτικά προνόμια; Το προκλητικότερο της υπόθεσης είναι πως, κάποιοι εξ αυτών θρασύτατα αυτοδιαφημίζονται (!!!) ως «φίλοι της Μονής», προβαλλόμενοι ανερυθρίαστα σε αμφίβολης προέλευσης και σκοπών «πρακτορεία εκκλησιαστικών ειδήσεων»! Πολύ σοφά λοιπόν, ο λαός μας λέει: «Αν έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς...;» - See more at: http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2014/11/blog-post_426.html#sthash.7InDe4ST.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου