Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ/ 521, 02.09.2014: ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΩΝ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ)

            ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 521 02.09.2014
ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΩΝ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ

Το ΙΝΚΑ έχει λάβει καταγγελίες ότι το Σάββατο 2 Αυγούστου 2014 συνωστίζονταν από την ώρα 6,30 απογευματινή μέχρι την ώρα 11 προ μεσονυκτίου στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, 10 θύματα κλοπής του πορτοφολιού τους ενώ εβάδιζαν πλησίον του Α.Τ. Ομονοίας και στην περίπτωση που το μέλος μας με την δικαιολογημένη αγανάκτηση της κλοπής μέσα από την κουμπωμένη τσάντα στον ώμο του καθ οδόν και δίπλα στο Α.Τ. αλλά και τις ατέλειωτες ώρες αναμονής εκεί, λέγοντας στον αστυνομικό υπάλληλο την φράση : Μα καλά γιατί δεν στέλνετε περιπολία εδώ δίπλα σας που γίνονται αυτά, έλαβε και με διατακτικό ύφος την απάντηση : ‘‘Τώρα εσείς θα μας υποδείξετε τη δουλειά μας’’, αφήνοντας να αιωρούνται ότι καταλαβαίνει και συμπεραίνει κάθε ένας για την συμπεριφορά του δημοσίου υπαλλήλου αυτού και του Υπουργού του.
Επίσης μας κατάγγειλαν ότι ο αστυνομικός υπάλληλος στο γραφείο συμβάντων αλλά και οι πέριξ αυτού ήταν με σχισμένα μπλού τζίν και τατουάζ και η εικόνα του χώρου αυτού στο Α.Τ. Ομονοίας έμοιαζε με χαμαιτυπείο.
Το ΙΝΚΑ διαμαρτύρεται έντονα για όσα αυτονόητα προκύπτουν από τα ανωτέρω.
Κοινοποιούμε το παρόν και στο γραφείου του Υπουργού τους, Υπουργός μας πρέπει να λέμε, Υπουργός όλων των κατοίκων της Ελλάδας δηλαδή, για να τα διορθώσει και καταγγέλλουμε με αγανάκτηση, ότι, συμβαίνουν αυτά δίπλα στο Α.Τ. ενώ οι υπάλληλοί του με τα μλου τζιν και τα τατουάζ, ενώ πρέπει δεν βρίσκονται σε περιπολία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου