Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Βραζιλία: Ο ξεπεσμός ενός λαού! (Πολίτη Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου)

​​ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όποιος ενδιαφέρεται για περισσότερα θέματα, μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Επιτροπής. (http://ethnikonthematon.blogspot.gr)

Μια εξήγηση του γράφοντος
Γράφω: Για να υπενθυμίζω στους εναλλασόμενους εξουσιαστές ότι δεν είμαι πολιτικός Αυστραλοπίθηκος.
Για να θυμίζω τη μνήμη εκείνων που θυσιάστηκαν άδικα για την Ελλάδα, που πρόδωσαν οι σύγχρονοι Εφιάλτες. Γιατί η σιωπή σημαίνει συνενοχή και έγκριση.
Πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου


Βραζιλία: Ο ξεπεσμός ενός λαού!
 
Τα όσα συμβαίνουν στον πεινασμένο και καταφρονεμένο βραζιλιάνικο λαό – όπως κακιά την ώρα και στον ελληνικό – αποδεικνύουν την ορθότητα της αντίθεσης μου με το όπιο του λαού που λέγεται ποδόσφαιρο.
Η ήττα της ομάδας της στο διεφθαρμένο «Μουντιάλ», από τη Γερμανική στις 8 Ιουλίου, οδήγησε ένα λαό και ένα έθνος σε απόγνωση, κατάθλιψη, ασύνορη βία, εμπρισμούς και ληστείες. Αντίθετα στη Γερμανία επικράτησε ένα 24ωρο κρεπάλης και πανηγυρίων στις πλατείες, όπου τα εκατομμύρια των … φιλάθλων χόρευαν και πηδούσαν ως πίθηκοι!
Με τη σειρά του, το παγκόσμιο σύστημα της κοινωνικής και πολιτικής χλωροφορμίασης – της Ελλάδος πρωτοστατούσης – επί μέρες και ώρες ανέδειξε τα γεγονότα με λεπτομέρειες γεμίζοντας τα στομάχια των πεινασμένων με …αέρα!
Γι’αυτούς ακριβώς τους λόγους, εδώ και χρόνια και από τούτες τις στήλες, έγραφα: Αλίμονο στη χώρα και σ’ένα λαό που στηρίζουν την προκοπή τους σε ένα πέναλτυ ή σ’ένα γκολ. Γι’αυτούς ακριβώς τους λόγους έγραφα: «Ευτυχώς ηττηθήκαμε από την ομάδα της Κοσταρίκα», γιατί δεν άντεχα τους πεινασμένους πιθήκους να χορεύουν στους δρόμους της Ελλάδος δείχνοντας μια αρρωστημένη υπερηφάνια. Γι’αυτό έγραφα στο κείμενο εκείνο (τις 2 Ιουλίου) ότι αυτά τα νοσηρά φαινόμενα οδηγούν στην εθελοδουλεία.
Γι’αυτό έγραφα ότι: Αυτός ο κόσμος δεν πρέπει να ψηφίζει, αφού βάζει την ομάδα του «πάνω απ’όλα». Εξάλλου, τα όσα αρχίζουν να «σκάνε» γύρω από τα σκάνδαλα των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων στον Πειραιά, επιβεβαιώνουν τις απόψεις μου για τη σαπίλα του «αθλήματος».
Καιρός να πολεμήσουμε το όπιο των λαών, που λέγεται μπάλα.

Αθήνα, 31/07/2014
Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου
(Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων)
Για επικοινωνία πατήστε το λινκ της επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου