Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Οι ισλαμιστές προελαύνουν και εμείς κοιμόμαστε με τα τσαρούχια.

http://www.antinews.gr/KOSMOS/oi-islamistes-proelaunoun-kai-emeis-koimomaste-me-ta-tsarouxia-/


Οι Τζιχαντιστές του ISIS θέλουν να πατήσουν πόδι και στα Βαλκάνια, Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία
Θα μπορούσε ένα είναι μια καλοκαιρινή φάρσα για να γελάμε και να περνάει η ώρα αν δεν ήταν ένα εφιαλτικό σενάριο που αν πάρει σάρκα και οστά θα οδηγήσει σε πολύ δραματικές εξελίξεις την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη. Ο λόγος για το σχέδιο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού κράτους οι οποίοι ανακοίνωσαν την ίδρυση χαλιφάτου.
Οι Τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε (ΙΚΙΛ) με ηχητικό μήνυμα, όρισαν επίσης τον αρχηγό τους Αμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι «χαλίφη» και άρα «ηγέτη των μουσουλμάνων σε ολόκληρο» τον κόσμο.
Οι λέξεις «Ιράκ» και «Λεβάντε» θα καταργηθούν από το αρκτικόλεξο ΙΚΙΛ, το επίσημο όνομα του οποίου θα είναι «Το Ισλαμικό Κράτος».
Το πιο ενδιαφέρον απ’ όλα είναι, όμως, ο χάρτης που δημοσιοποίησαν και απεικονίζει τους μύχιους πόθους των ισλαμιστών για τη δημιουργία ενός ισλαμικού κράτους που καταλάβει ακόμη και την Ελλάδα.
Ο χάρτης που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από τους οπαδούς του Ισλαμικού Κράτους εμπεριέχει και ένα πενταετές σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο θέλουν να επεκταθούν και σε χώρες που δεν κυριαρχεί το μουσουλμανικό στοιχείο.
Θέλουν να επεκτείνουν το χαλιφάτο προς την Μέση Ανατολή, την Βόρεια Αφρική αλλά και κομμάτια της Ευρώπης.
Για παράδειγμα αναφέρουν ότι η Ισπανία, στην οποία κυριάρχησε το μουσουλμανικό στοιχείο για 700 χρόνια έως το 1492 θα είναι μια από τις χώρες που θα έχουν υπό τον έλεγχό τους έως το 2020.
Πριν από την Ισπανία όμως θέλουν να πατήσουν πόδι στα Βαλκάνια. Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία είναι κάποιες από τις χώρες που θέλουν να κατακτήσουν!
Ονειρεύονται με άλλα λόγια την δημιουργία ενός μεγάλου Ισλαμικού Κράτους που θα θυμίζει την Οθωμανική Αυτοκρατορία.
Αν συνδυάσουμε όλα τα παραπάνω με τις διεργασίες που λαμβάνουν χώρα στην γειτονική Τουρκία καθώς και με το μαζικό κύμα λαθρομεταναστών, κατά κύριο λόγο μουσουλμάνων, που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα, τότε ίσως μπορούμε να καταλάβουμε πόσο ανησυχητικά είναι όλα αυτά. Αν κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο ισλαμικό κράτος προφανώς μπορεί να χαρακτηριστούν τρελοί. Όμως, είναι ένα σενάριο που πρέπει να το λάβουμε καλά υπόψη μας με όσα γίνονται τα τελευταία χρόνια στην περιοχή της Μεσογείου. Το ισλαμικό στοιχείο προελαύνει και εμείς στην Ευρώπη κοιμόμαστε με τα τσαρούχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου