Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Απάντηση σ' έναν Χριστέμπορο πολιτικάντη της φακής

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2014/05/blog-post_1.html


"Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση είς την καρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης”
Ιωάννης Καποδίστριας


Κάνοντας περιήγηση σε γνωστή ειδησεογραφική ιστοσελίδα, διάβασα μια επιστολή κάποιου, ο οποίος ζητούσε να διαδώσουμε την ανακοίνωση ενός προσώπου ο οποίος ως υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ζητά να τον στηρίξουμε.


Η ανακοίνωση λοιπόν έχει ως εξής:


"Αγαπητοί φίλοι, με τη βοήθεια του Θεού, την έγκριση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας (σημ. δική μου: εννοεί τον Πειραιώς Σεραφείμ) και την ευλογία του Πνευματικού μου δέχθηκα την πρόταση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να είμαι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Ζητώ την προσευχή σας, την ψήφο σας και την υποστήριξή σας για να αγωνισθώ από ένα άλλο βήμα για την προβολή της Ορθοδόξου Παραδόσεως και των Εθνικών μας Θεμάτων. Απαιτείται σταυρός προτιμήσεως δίπλα στο όνομά μου. Όλη η Ελλάδα θα είναι μία ενιαία περιφέρεια στις Ευρωεκλογές της 25.5.2014. Μπορούν να με ψηφίσουν Έλληνες πολίτες όπου κι αν κατοικούν εντός Ελλάδος καθώς και οι Απόδημοι σε χώρες της Ευρ. Ενώσεως.
Καλή Ανάσταση!"

Πρόκειται περί του Κ. Χολέβα, ενός "κυρίου" ο οποίος ως προς την επαγγελματική του ιδιότητα αυτοπροσδιορίζεται ως "πολιτικός επιστήμων". Αρθρογραφεί σε εκκλησιαστικά και συστημικά έντυπα, έχει δε, και δική του εκπομπή στον ραδιοσταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας με θέματα που αφορούν στις Ελληνορθόδοξες παραδόσεις γενικώτερα!

Θα αντιπαρέλθω εκείνο το "ευλογία του Πνευματικού μου" γιατί τρέχα γύρευε τι «κουμάσι» θάναι κι΄αυτός, αλλά και "την έγκριση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας", γιατί θα πρέπει να επεκταθώ σε πολλές σελίδες, και μπαίνω στην ουσία.

Απευθύνω λοιπόν δημοσίως προς αυτόν την απάντησή μου ως Χριστιανός Ορθόδοξος και ως Έλλην πολίτης:

Αίσχος ξεδιάντροπε πολιτικάντη!

Συνετάχθης με τις δυνάμεις του σκότους, αυτές που ευθύνονται για το ξεπούλημα της πατρίδος μας, για την διάλυση των αξιών και των παραδόσεών μας!

Συνετάχθης με τους Χριστοκαπήλους και Χριστεμπόρους, αυτούς που νομοθετούν εναντίον του Θεϊκού Νόμου!

Συνετάχθης με τον διάβολο! Εσύ που μιλούσες για την Ορθοδοξία και την πατρίδα μας την Ελλάδα, εξαγόρασες για τριάκοντα αργύρια την φήμη σου και συνετάχθης με τις δυνάμεις του σκότους! Και έχεις και το απύθμενο θράσος να ζητάς την προσευχή μας!

Προσευχή θα κάνω ναί, αλλά για να μετανοήσης!

Αίσχος προσκυνημένε!

Αίσχος Ιούδα!

Αίσχος Φαρισαίε υποκριτή!

Αίσχος προβατόσχημε λύκε!

Θα σου θυμίσω τους λόγους του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη: «Φωτιά και τσεκούρι στούς προσκυνημένους!»

Όλοι όσοι καθ' οιονδήποτε τρόπο στηρίζουν αυτό το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα έχουν μερίδιο ευθύνης, και το δικό σου όνομα, ως νέος Ιούδας Ισκαριώτης θα γραφή με μαύρα γράμματα στην ιστορία των προδοτών της Ορθοδόξου πίστεώς μας!

Αίσχος!

Βασίλειος Λιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου