Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Πρωταπριλιά των ραγιάδων. (Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου)

Αθήνα, 1 Απριλίου, 2014.
 
Πρωταπριλιά των ραγιάδων.
 
Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Όταν κάποτε, προ μνημονίου, αναφερόμαστε "προφητικά", σε αυτά τα οποία γίνονται σήμερα σε βάρος του Λαού και της Πατρίδας μας, πασόκοι, νουδούδες και προοδευτικάριοι, μας έλεγαν να κόψουμε τις μ...ς.

Σήμερα, με το "πολυνομοσχέδιο", με το ξεπούλημα πια των ελαχίστων "ασημικών" του ρημαδιασμένου νοικοκυριού, αποδεικνύεται περίτρανα πως αυτή η χώρα, κυβερνάται από κοινούς νταβατζήδες του πεζοδρομίου, και κατοικείται από έναν εκδιδόμενο Λαό, και μάλιστα του φθηνότερου είδους: Αυτόν τον τύπο νταβατζήδων και πορνών, που πουλάνε προστασία και κάνουν πιάτσα στα σοκάκια της Βάθης.

"Περισσότερο από τον Μπραίμη, με φόβισε το προσκύνημα" είχε πει ο Γεννήτορας του Νέου Ελληνικού Κράτους, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Όταν οι ραγιάδες, κατά εκατοντάδες, προσκύναγαν στον Ιμπραήμ, για ένα χωραφάκι, για ένα ζευγάρι βόδια, για να μην μοιράζονται τις γυναίκες τους με τους Αγαρηνούς.  Δίνοντας αμέσως μετά την εντολή στους οπλαρχηγούς του: Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.

Περισσότερο και από την καθημερινή ξευτίλα που υφιστάμεθα, (από τους Σάξωνες και τους Φράγγους που μας φτύνουν, θεωρώντας μας γύφτουλες, από τους Τούρκους που κάνουν τσάρκες στο Σούνιο, από τους Σκοπιανούς που μας περιγελούν), με τρομάζει ο ηττημένος ελληνικός Λαός, θα πρόσθετα. Αυτή η ιδιόμορφη αποδοχής της ήττας του, που έχει μετατρέψει έναν ολάκερο πάλαι ποτέ ηρωϊκό Λαό σε σκυμμένους ραγιάδες, έτοιμους πια, να υποστούν και να ανεχτούν τα πάντα. Και όχι με το σπαθί στο σβέρκο αυτή τη φορά, αλλά για μια πιστωτική κάρτα, για ένα καινούργιο iphone, για ένα πουκάμισο αδειανό.

Μη βρίζεις το Λαό, θα πούνε οι διαφόρων τύπων κατά Άσιμο παλαβιάρηδες, που αναζητούν μια έδρα σήμερα, είτε στο ευρωκυνοβούλιο, είτε στα έδρανα των τοπικών αρχόντων. (Να τακτοποιήσουν και αυτοί τζάνεμ, το σαρκίο τους. Νάλθει η σειρά και αυτών να μας... σώσουν).

Ε λοιπόν, αυτόν τον Λαό που ετοιμάζεται να ψηφίσει Μπουτάρη και Σόρος, ΧΑ και Συριζαίους, Ελιές και Ποτάμια, όλων των τύπων τις κατουρημένες ποδιές, να μου επιτρέψετε, να μην του δίνω συγχωροχάρτι. Και όχι φυσικά μόνον ως απλός πολίτης, άιντε αν θέλετε και ως μαχητής, αλλά έχοντας κατά νου τον γεννήτορα μας Κολοκοτρώνη, στον οποίο οφείλουμε το δικαίωμά μας να φραπογαλίζουμε και να πατάμε like στα φεισμπούκια, αλλά και στον επίσης μέγιστο Γκράμσι, ο οποίος, δηλώνει την εποχή του χωρίς καμία αναστολή: Μισώ τους αδιάφορους.

Τώρα τελευταία, όλο και περισσότερο μου προκαλούν συμπτώματα ναυτίας, όχι τα σκουπίδια που κυβερνάν τη δύσμοιρη αυτή Πατρίδα, αλλά οι κυρ-Παντελήδες , από τους οποίους γέμισε ο τόπος. Κακόμοιρα ανθρωπάκια, που όταν τους λες, να η Ισλανδία, να η Άμεση Δημοκρατία, να η λύση, σου απαντάνε με σκυμμένο το κεφάλι: Δεν είμαστε εμείς γι' αυτά.

Με αυτά και αυτά, πολύ φοβούμαι, πως το "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους", μας πλησιάζει με ταχύτατους ρυθμούς.

Έτσι γίνονταν πάντοτε, έτσι θα γίνει και τώρα.

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 

Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr
allilegion@gmail.com

Ελληνική Τράπεζα Σπόρων
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (Όχι ΜΚΟ)

http://eltraspor.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου