Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

IΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 502 Σάββατο 01.02.14: Χάρης Θεοχάρης όπως -Χημικά της Συρίας!

IΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 502 Σάββατο 01.02.14:
Τα χημικά, τα προμήθευσαν στην Συρία (σε εμπόλεμη περίοδο) για βαφές αλουμινίων.
Το Χάρη Θεοχάρη (πρώην στέλεχος της Lehman Brothers!! και της Ασπίς Πρόνοια, που πτώχευσαν και οι δύο αυτές) τον τοποθέτησαν για 4 χρόνια φορολογικών υπεργραμματέα εσόδων !! στην Ελλάδα.
Ο κός Χάρης (όπως όλοι με συντόμευση του ονόματός τον λένε, όπως π.χ. Άκης, άσχετο) Θεοχάρης, εκδίδει, διανέμει και αποσύρει σε ρυθμό διαφημιστικών φέϊγ βολάν τις ΠΟΛ του, οι οποίες έχουν τρελάνει, εφοριακούς, λογιστές και φορολογουμένους.
Είναι και αυτή η πολεμική μέθοδος, μια από τις μεθόδους δημιουργίας παραγωγικού χάους, όταν είσαι ανεξέλεγκτη αρχή ή ανώτερη εξουσία. Αυτά δεν ελέγχονται ούτε από τον Επιθεωρητή Ρακιντζή.
Σημ. :
  1. Υπουργός Υγείας κος Γεωργιάδης,: οι ανασφάλιστοι καρκινοπαθείς μόνο στο στάδιο του θανάτου !! θα έχουν περίθαλψη.
  2. Υπουργείο κλπ Ασφάλισης ΟΑΕΕ : Οι υποχρεωτικά ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ θα πληρώσουν μέσω φορολογικού καταλογισμού τα οφειλόμενα ασφάλιστρα, άσχετα με την άρνησή μας παροχών υγείας.
Σημ. Τα ασφάλιστρα αυτά του ΟΑΕΕ δεν έχουν οριστεί αναλογικά προς την εισοδηματική αναλογία (τζίρος) του ασφαλισμένου, όπως στην Αγγλία π.χ.. Εκεί όταν η δήλωση είναι μηδενική, η ζημίες, η ασφάλιση συνεχίζεται χωρίς καταλογισμούς. Το Ελληνικό σύστημα εσόδων του ΟΑΕΕ είναι εντελώς λάθος εξ υπαρχής.

http://tinyurl.com/mhkkfom  Αυτή η σημερινή καταχώρηση τα λέει όλα.

Ο Θεοχάρης τινάζει στον αέρα την κυβέρνησηΟ Θεοχάρης τινάζει στον αέρα την κυβέρνηση

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 15:47 Τελευταία ανανέωση: Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 15:48
Ο πρωθυπουργός σκεπτικός κοιτάζει την αγγελική μορφή του Χάρη.
Διαβάστε την καταχώρηση στο link.
Ζητήστε από την Google : Θεοχάρης ΠΟΛ χάος. Θα πάρετε απάντηση. Τα παράπονά σας στον Ρακιντζή.
Διετέλεσε αντιπρόεδρος στην Lehman Brothers, ηγούμενος της Ευρωπαϊκής ομάδας πληροφορικής μετοχικών παραγώγων της εταιρίας.
Και εκτός από εκεί δούλευε και ως Διευθυντής Μηχανογράφησης της Ασπίς Πρόνοια, του κ. Ψωμιάδη, οποίος πλέον είναι φυλακισμένος για οικονομικό έγκλημα.
Αν θυμηθούμε πως κατάληξε η Εμπορική τράπεζα μετά την διοίκησή της από το κο Στουρνάρα, θα ξέρουμε τι ακολουθεί την Ελλάδα, με τις δράσεις των διορισμένων αυτών από την κυβέρνηση. Και μετά όμως τι ?? ως πρ. και της Τράπεζας της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου