Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, Δ.Τ. 507, Κυριακή 30.03.14: Κλήση προς τον κο Bill Gates των Windows να δώσει πόρτα στη ΖΩΗ.

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Δ.Τ. 507 Κυριακή 30.03.14

Κλήση προς τον κο Bill Gates των Windows να δώσει πόρτα στη ΖΩΗ.

Προστασία μας από την καταστροφή του περιβάλλοντος για να μπορεί να συνεχίσει η ζωή και μετά από εμάς.
Η βιομηχανία αυτοκινήτων έφυγε από το σίδερο και το πανί, και πήγε στο πλαστικό, και έχουμε καλύτερα αυτοκίνητα, και χώρους χώρες – αποθήκες, μη ανακυκλώσιμων και τοξικών υλικών, εντός όμως του δικού μας πλανήτη, μέσα στο σπίτι μας δηλαδή.
Η συσκευασία από πανί και χαρτί έγινε πλαστικό μη ανακυκλώσιμο κατά 80% και έχουμε ομορφότερες μέρες, τις δικές μας μέρες.
Τα Windows του Bill Gates, από τα 3.0 στα 8, 8.1 και πάνε όπου βγει, σήκωσαν τον πλανήτη, όλα σε ένα και όλους σε ένα, (θυμηθείτε το σήμα στη γραμμή εργασιών : Έχετε ενημερώσεις για τον υπολογιστή σας) και μη μιλάει κανείς για τείχος προστασίας και κωδικούς χρήστη, αστειότητες και παραμύθια.
Καμία μνεία, αυτού, του υπεράνθρωπου Gates, με την άθελη συνήχηση, του πόρτες και όχι παράθυρα, ότι, τα άλλαλα και μπάλλαλα, εκτυπωτές μητρικές πληκτρολόγια και όλο το τεράστιο πλήθος εξαρτημάτων των Ηλ. Υπολογιστών, θα πρέπει να είναι με σειριακό που καταχωρείται στον αγοραστή για να το παραδώσει με αποδεικτικό σε ανακύκλωση και να διαγραφεί.
Κανένας Η/Υ και κανένα εξάρτημα Η/Υ δεν πωλείται σήμερα, με ανταποδοτική χρέωση που επιστρέφεται + bonus !!!,  με την παράδοσή του στην ανακύκλωση.
Είναι σοφός ο κ. Gates, χρηματοδότησε και το Σποροφυλάκιο στους πάγους της Νορβηγίας για την επαναφορά της ζωής μετά καταστροφής του πλανήτη, που μπορεί να την εμποδίσει να συμβεί αργότερα η και να μη συμβεί. Τι στο καλό ήταν ο χειρότερος μαθητής Harvard 1973-75 που διώχτηκε γιατί μόνο καλούς διαχειριστές ανθρωπότητας βγάζουν από εκεί.
Η Ένωση Καταναλωτών Βόλου & Θεσσαλίας ΕΝ.ΚΑ. Βόλου, μας έστειλε ένα από τα πολλά ωραία μηνύματά της, για τα παγωτά χωρίς γάλα, για τις τοξικές κουνουπιέρες του ΙΚΕΑ για τα τοξικά πιάτα του JUMBO, μαζί με ένα όμορφο και φιλικό video για την Ανακύκλωση https://www.youtube.com/watch?v=7J0Pxk-BdKM.
Το ΙΝΚΑ ξέρει πολύ καλά, ότι, το μεγαλύτερο μέρος του όγκου των πλαστικών και λοιπών υλικών που μπορεί να ανακυκλώνονται, δεν πάει στην ανακύκλωση, επειδή ακούγεται μεν ο όρος και μάλιστα οικείος και πολύ ευχάριστα, αλλά η υλοποίηση αυτής της υποχρεωτικής και απαράβλεπτης ανάγκης για την διατήρηση της ζωής, μένει μακράν οπίσω.
Υποκύπτει στον πολιτικό και κομματικό τυχοδιωκτισμό των Δημάρχων της αγωνίας τους δηλαδή να διατηρούνται στην εξουσία με έργα βιτρίνας και όχι συνεχειών.
Κάτω από τα ίδια καρκινώματα της πολιτικής σήμερα και η κεντρική εξουσία μένει αδιάφορη κοιτώντας τα δικά της μήπως τα κάμει άλλος.
Ο ανασκολοπισμός με την καρφωτή διαμόρφωση γνώμης από τα ΜΜΕ του συστήματος επιλογών - εκλογών των προσώπων στην κεντρική διοίκηση και στις περιφέρειες, αδρανοποιεί ακραία και επικίνδυνα την προστασία της ζωής σε ολόκληρο τον πλανήτη και στη χώρα μας καθώς και της υγείας και της ανθρώπινης προσωπικότητας και αξίας.
Το ΙΝΚΑ ξέρει, πως, στα πράγματα κύριο λόγο έχουν τα πρόσωπα συγκέντρωσης κεφαλαίου, για αυτό, επειδή τα επί μέρους, με την αγωνία της προσωρινότητάς τους πολιτικά πρόσωπα είναι περαστικοί, για αυτό τα βάζουμε με τον Bill Gates, επειδή αυτός, είναι μέσα από το Bing και τον Google τα παράθυρα και τις πόρτες τους ο πλοίαρχος του πλανήτη, με το ρεύμα βέβαια.
Το ΙΝΚΑ ζητά από τον κο Bill Gates, κάθε εξάρτημα Η/Υ να πωλείται, μόνο με χρέωση που επιστρέφεται + bonus !!! μετρητοίς, με την παράδοσή του στην ανακύκλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου