Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Μεγαλοστέλεχος του ΔΟΛ μεσολάβησε για να πάρει τα φράγκα από τον Ρέστη ο Οικονομέας!

http://olympia.gr/2014/02/01/%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%BF%CE%BB-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%B3%CE%B9/

ρεστης οικονομεαςΣύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το “δάνειο” του Οικονομέα δόθηκε με την διαμεσολάβηση υψηλόβαθμου στελέχους του ΔΟΛ.

Το δάνειο του Ρέστη στον ΔΟΛ όταν μάλιστα ο Ρέστης ήταν στο ΔΣ του οργανισμού πως να έγινε άραγε; Γιατί έτσι όπως ακούγεται, ο Λαυρεντιάδης βρίσκεται στην φυλακή ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο. Επειδή δάνεισε επιχειρήσεις συμφερόντων του.

Αντίθετα για τα δάνεια σε εκδότες και δημοσιογράφους, όχι μόνον δεν είδαμε κάποιον να μπαίνει στην μπουζού, αλλά αντίθετα όλοι, ΜΑ ΟΛΟΙ είναι έξω. Ο Κοντομηνάς, ο Κυριακίδης και η παρέα του κλπ.

Όχι βέβαια πως δεν τα αξίζουν τα λεφτά τους…

Είδαμε τον Οικονομέα να πηγαίνει μάρτυρας υπέρ του Ρεστη κατά δημοσιογράφου, σε υπόθεση για την οποία το ΣΔΟΕ είχε διαφορετική “γνώμη”.

Βλέπουμε τον Κοντομηνά να μπαίνει σε ιδιωτικό θεραπευτήριο ανήμερα της έκδοσης του εντάλματος εναντίον του. Που να το ήξερε άραγε…

Είδαμε τον Κυριακίδη, την Σκούρα κλπ να φεύγει σαν πουλάκι, λες και κάποιος τους είχε ενημερώσει για το ένταλμα. Μα πως; Θα μπορούσε για παράδειγμα δικαστικός /η ρεπόρτερ που εργάζεται σε επιχειρήσεις συμφερόντων επιχειρηματιών να τους σφυρίζει τα εντάλματα;

Εντός του Φεβρουαρίου όμως υπάρχει μία δίκη με τεράστιο ενδιαφέρον. Και ίσως έχουμε εξελίξεις πάνω στις σχέσεις επιχειρηματιών, δημοσιογράφων και δικαστικών λειτουργών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου