Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Πατριωτικό Μέτωπο: Παράλληλη Κυβέρνηση.



Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2014.

Παράλληλη Κυβέρνηση.

Για Ελβετία, (Λοζάνη), Γερμανία (Στουτγκάρδη), Μεσοποταμία, (Συρία, Ιράκ), αναχωρεί τις επόμενες ημέρες ο κ. Σταύρος Βιτάλης,  Πρόεδρος και Συντονιστής των Αμεσοδημοκρατικών Κινημάτων, Πατριωτικό Μέτωπο, Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας, "Αλληλέγγυον", Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ελληνική Τράπεζα Σπόρων, Μη Κερδοσκοπική Αστική Εταιρία (Όχι ΜΚΟ).

Στην Ελβετία και στη Γερμανία, για να υπογράψει συμφωνίες σποροκαλλιέργειας με τους αντίστοιχους Πανεπιστημιακούς, οι οποίοι επιμελούνται τη διατήρηση/διάδοση του αρχαίου δίκκοκου Δημητριακού Triticum Spelta. Γνωστού από την αρχαιότητα έως σήμερα στην Ελλάδα, ως Ζειά ή Ζέα. Συγκεκριμένων μάλιστα ποικιλιών, οι οποίες πιστοποιούνται από το αρχαιότερο και εγκυρότερο διεθνώς Ινστιτούτο Δημητριακών Χίλντεργκαρντ ως οι μοναδικοί "καθαροί" και με ηλικία από 9000 έως 12000 ετών. (Να υπενθυμίσουμε εδώ πως πιστοποιημένο Δημητριακό με όνομα και χαρακτηριστικά της αρχαιοελληνικής Ζειάς ή Ζέας, δεν υπάρχει ούτε στην Ελλάδα, ούτε διεθνώς, και όσοι ισχυρίζονται πως το διαθέτουν, λένε ψέματα, και εκμεταλλεύονται την αφέλεια των πολιτών).

Στη Μεσοποταμία, (Συρία και Ιράκ, αλλά και Ιράν) για να συνεχισθεί και να ολοκληρωθεί η μεταφορά αρχαίων σπόρων από την περιοχή αυτή, στην ελληνική γη.

Την ώρα που το πολιτικό προσωπικό της χώρας, ερίζει για τα αξιώματα στο καράβι που βουλιάζει ενόψει των επερχόμενων εκλογών, το Πατριωτικό Μέτωπο και τα Κινήματα που έχει αναπτύξει, υλοποιούν σε ολοένα και εντονότερο βαθμό,  διαδικασίες Παράλληλης Κυβέρνησης.

- Στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής: Σπείραμε χιλιάδες στρέμματα, δίκκοκων δημητριακών, πιστοποιημένων μάλιστα, αρχαίων σπόρων. Με συνέπεια, από τον Αύγουστο και μετά, η εγχώρια αγορά, να αρχίσει να διαθέτει άλευρα υψηλής θρεπτικής αξίας, γεννημένα στην ευλογημένη ελληνική γη.

- Στον τομέα της δίκαιης εμπορικής πρακτικής: Το "Αλληλέγγυον" μπαίνει στον τρίτο χρόνο λειτουργίας του, διαθέτοντας μόνον ελληνικά προϊόντα, άριστης ποιότητας και σε τιμές αγρότη/βιοτέχνη. Επιμένοντας μάλιστα σταθερά στην αρχή του, να αναγράφει πάνω σε κάθε προϊόν, την τιμή αγοράς του. Κάτι που δεν τολμούν να πράξουν, όλοι τούτοι που ξεφύτρωσαν τον τελευταίο καιρό ως "ελληνικά μαγαζιά", κακέκτυπα του "Αλληλέγγυον".

- Στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων της χώρας: Επανασυνδέσαμε και επαναπροσδιορίσαμε - έστω και σε άτυπο ακόμη πεδίο - τις σχέσεις της Ελλάδας με τη Ρωσία. Μερικά από τα πρώτα αποτελέσματα είναι η δημιουργία Γραφείου Ελληνικών Υποθέσεων στο Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών αλλά και η πρόσφατη μείωση στη τιμή του φυσικού αερίου, που προχώρησε η Gazprom. (Σε αυτήν την εξέλιξη, αν και το σύστημα επιμένει να "θάβει" τις δράσεις μας, οι επαφές του Πατριωτικού Μετώπου με τη Διοίκηση της Gazprom στη Μόσχα, έπαιξαν σημαντικό ρόλο).

- Στον τομέα της Βιοτεχνικής Παραγωγής: Όλα είναι έτοιμα έτσι ώστε, από τις επόμενες εβδομάδες, να λειτουργήσει η Βιοτεχνία Αποφλοίωσης Δίκοκων Δημητριακών, η οποία, προχωρά και στην εγκατάσταση πετρόμυλου. Έτσι ώστε να λειτουργήσει - όπως και το "Αλληλέγγυον" - την πιλοτική του λειτουργία, διαθέτοντας άλευρα υψηλής ποιότητας, στους Έλληνες πολίτες.

Μέσα στο χάος που δημιούργησε και συντηρεί το αριστεροδέξιο κομματικο/πολιτικό σύστημα, το Αμεσοδημοκρατικό Πατριωτικό Μέτωπο και τα Κινήματά του, επιμένουν - και μάλιστα αποτελεσματικά - στην Ελλάδα που ελπίζει, στην Ελλάδα που επιμένει, στην Ελλάδα που αντιστέκεται.

Μια Κοινότητα Ελλήνων, που αριθμεί σε πάνω απο΄100.000 μέλη, και αποδεικνύει καθημερινά πως αυτήν εδώ την Πατρίδα, αυτόν εδώ τον Λαό, χιλιετηρίδες τώρα δεν τον έφαγαν τα λιοντάρια.

Δεν θα τον φάνε τα σημερινά - διεθνή και εγχώρια - σκουλήκια.

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 

Γραφεία Αθηνών: 
Διδυμοτείχου 15-17, 
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr 
pametopo@gmail.com
https://www.facebook.com/pametopo 

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr 
allilegion@gmail.com 

Ελληνική Τράπεζα Σπόρων 
Αστική, Μη Κερδοσκοπική Εταιρία. (Όχι ΜΚΟ)
http://eltraspor.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου