Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Φλογα συλλογος γονιων παιδιων με καρκινο floga.org.gr: CHRISTMAS FACTORY

https://www.causes.com/causes/605572-floga-org-gr/updates/887420-christmas-factory?utm_campaign=post_mailer%2Fcause_update&utm_medium=email&utm_source=causes&ctag=c0e03554305b22e43dac5957191ac7ca32&ctoken=8DSfKbTP1dyBVcaQYo3jOUg2oH_ZiJtsCFLkN5Lqv_XV6TlKR9HJk9arf3ER5EKUnwXXDrw1yMq8YcwdxvbrRg%3D%3D&uid=138980702A1

'Μαρία Τρυφωνίδη' 
Αγαπημένοι μας φίλοι, 
Φέτος στο CHRISTMAS FACTORY, που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων από 7 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, η Φλόγα θα έχει το δικό της χώρο, όπου θα μπορεί να διαθέσει είδη προς πώληση προκειμένου να στηρίξει τα προγράμματα της. Ο χώρος μας παραχωρήθηκε εντελώς δωρεάν από τους διοργανωτές της εκδήλωσης, τους οποίους ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξη τους. 
Θέλουμε λοιπόν να σας παρακαλέσουμε να στηρίξετε την προσπάθεια μας αυτή προσφέροντας μας μικρά είδη προς πώληση. Οποιαδήποτε προσφορά, όπως χριστουγεννιάτικα είδη, κουλουράκια μαρμελάδες, σοκολάτες, διάφορες χειροτεχνίες, κεντήματα, βιβλία, και γενικά οτιδήποτε νομίζετε ότι μπορείτε να διαθέσετε θα είναι για μας πολύ σημαντικό. 
Σας περιμένουμε στα γραφεία της Φλόγας, Αιγίου 7 στο Γουδή, δίπλα στα παιδιατρικά νοσοκομεία με τα "δώρα" σας.(Έχετε παλιά χοντρά περιοδικά σε μέγεθος Α4 η και μικρότερα ? Οι μητέρες του ξενωνα τα μετατρέπουν σε μικρά χριστουγεννιάτικα δεντράκια και τα διαθέτουμε στο περίπτερο μας στο Christmas factory στο γκάζι. Σας περιμένουμε στον ξενωνα με τα περιοδικά που δεν χρειάζεστε) 
Όπως γνωρίζετε μοναδικά έσοδα της Φλόγας είναι οι συνδρομές των μελών της και οι δωρεές των πολλών ευαισθητοποιημένων φίλων της, που με την μικρή ή μεγάλη προσφορά τους, δημιουργούν ανθρώπινη αλυσίδα αγάπης που αγκαλιάζει το παιδί σε μια τόσο δύσκολη στιγμή της ζωής του. 
Τα έσοδα από την αγορά θα διατεθούν για τη λειτουργία του «Σπιτιού των παιδιών της Φλόγας» όπου φιλοξενούνται οικογένειες από όλη την Ελλάδα για όσο διάστημα τα παιδιά υποβάλλονται σε θεραπεία στα παιδιατρικά ογκολογικά κέντρα. 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2107485000, ή στο mail floga@floga.org.gr ή στο facebook. 
Ευχαριστούμε !!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου