Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ:«Οι Δήμαρχοι και οι Νομικές Υπηρεσίες των Δήμων του Νομού Ηλείας, οφείλουν να συμπαρασταθούν στους Απεγνωσμένους Δανειολήπτες».

«Οι Δήμαρχοι  και οι  Νομικές  Υπηρεσίες  των Δήμων του Νομού Ηλείας   ,οφείλουν να συμπαρασταθούν   στους Απεγνωσμένους Δανειολήπτες» .
 Εμφάνιση 154605_3641983662128_2143004698_n.jpg
Παρά τις ευχές που όλοι μας θα κάνουμε για τον ερχομό του Νέου Έτους σε λίγες ώρες  , δυστυχώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, ότι για μια μεγάλη μερίδα Πολιτών τα πράγματα για Έτος 2014 , για το Νέο Έτος ,  θα είναι πραγματικά δύσκολα ….
Μιλάμε Φυσικά για τους Εκατοντάδες  Συμπολίτες μας με τον Όρο Δανειολήπτες , που βρίσκονται μια ανάσα από τους Πλειστηριασμούς πρώτης Κατοικίας , που ήδη πολλές Τράπεζες έχουν Προχωρήσει ..
Ετσι λοιπόν, είτε το νέο έτος έρθει με το «Αριστερό», είτε με το «δεξί» , εκατοντάδες Συμπολίτες -  Δανειολήπτες ,μετά την Άρση της Κατάσχεσης της Πρώτης Κατοικίας, θα χρειαστούν Νομικές Συμβουλές καθώς και Νομικές Παρεμβάσεις ,προκειμένου να γλυτώσουν τις περιουσίες τους …
Θεωρώ λοιπόν ότι : Οι Δήμαρχοι των Δήμων  του Νομού Ηλείας,  είναι Υποχρεωμένοι  να δημιουργήσουν  (σε συνεργασία με τα Τμήματα των   Νομικών  Υπηρεσιών )   Γραφεία Νομικής Υποστήριξης για τους Καταναλωτές και να είναι δίπλα στο πρόβλημα τους..
 Χρέος τους άλλωστε αποτελεί το Γεγονός   να πραγματοποιήσουν   Ημερίδες , σε συνεργασία με Καταρτισμένες και έμπειρες Ενώσεις Καταναλωτών , προκειμένου να ενημερώνουν ΔΩΡΕΑΝ τους Δημότες για τα Δικαιώματα τους στον Νόμο 3869/2010 ( Ν. Κατσελη)..
Πρόταση μου λοιπόν είναι ότι: Οι  Δήμοι του Νομού Ηλείας  είναι Υποχρεωμένοι να παρέχουν   ΔΩΡΕΑΝ πληροφορίες στους Δημότες με Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά καθώς, και  ότι:  H σύσταση των Γραφείων αυτών είναι Αναγκαία ….
Οι  Δήμοι  σε συνεργασία με το τμήμα  της   Νομικής  Υπηρεσίας , Οφείλουν   να Συμπαρασταθούν   στους Απεγνωσμένους Δανειολήπτες – Δημότες τους, από το Νέο Έτος 2014 .
Απευθύνω έκκληση στους   Δήμαρχους του Νομού Ηλείας  να κάνουν  δεκτή την Πρόταση μου  και Παραμένω στην Διάθεση τους , για Διευκρινίσεις επί της Πρότασης μου ..
Αγία Παρασκευή 30/12/2013
Φώτης Αλεξόπουλος
Πολιτευτής Νομού Ηλείας
Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής
Γραμματέας Για Θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΙΝΚΑ/Γενική
Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου