Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Μοδίστρες και κομμώτριες...(Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου)

Αθήνα, 10 Οκτωβρίου, 2013.

Μοδίστρες και κομμώτριες…

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου. 
Μια έρπουσα σιχαμερού/ψιθυριστού τύπου «επιχειρηματολογία», κυκλοφορεί τελευταία στους διαδρόμους της ροζουλί, «αριστεράς και της προόδου».
«Ο Βιτάλης και το Πατριωτικό του Μέτωπο, θέλουν να παραδώσουν την εξουσία σε μοδίστρες και κομμώτριες. Να αποπολιτικοποιήσουν την πολιτική ζωή του τόπου» ψιθυρίζουν.
ΜΑΛΙΣΤΑ!
Πέρα από το γεγονός ότι, τόσο νεοταξίτικη αριστερά, όσο και νεοταξίτικη δεξιά (μια παρέα είναι πάνω κάτω τα παιδιά του Σόρος!) βρίσκουν κοινό παρανομαστή στις κρίσεις τους απέναντι στο πρόσταγμα της Άμεσης Δημοκρατίας, αλλά και στις επιθέσεις τους κατά του Πατριωτικού Μετώπου,
ΑΠΑΝΤΑΜΕ:
Ναι κύριοι! Εμπιστευόμαστε τις μοδίστρες, τις κομμώτριες, τους υδραυλικούς, τους ηλεκτρολόγους, τους αγρότες, τους μαγαζάτορες, τους βιοτέχνες, όλους αυτούς που βγάζουν μεροκάματο με τον κόπο τους, περισσότερο από εσάς: Τους «πτυχιούχους επαγγελματίες/ανεπάγγελτους πολιτικούς».
- Διακόσια (200) τόσα χρόνια, το δικονομικό σύστημα των ΗΠΑ – του οποίου οι αποφάσεις παρεμπιπτόντως χρησιμοποιούνται διεθνώς πια, ως «δεδικασμένο» - λειτουργεί με τη λογική των Ορκωτών Δικαστηρίων. Εκεί λοιπόν, μοδίστρες και κομμώτριες, αποφασίζουν για το "ένοχος-αθώος" και όχι περισπούδαστοι επαγγελματίες δικαστές. Μια παράδοση που άφησαν πίσω τους ως κληρονομιά στον αμερικανικό Λαό, οι Founders,λάτρες της αρχαίας ελληνικής σκέψης και Δημοκρατίας, Madison & Jefferson. Ιδρυτές της Αμερικάνικης Δημοκρατίας και ηγέτες της επανάστασης κατά των ιμπεριαλιστών Άγγλων.
- Άλλα 200 χρόνια, οι μοδίστρες και οι κομμώτριες της Ελβετίας, αποφασίζουν για τους νόμους τους, τις συντάξεις τους, μέσα από τις διαδικασίες των Πρωτοβουλιών των Πολιτών και των Λαϊκών Δημοψηφισμάτων.
- Εδώ και 4 χρόνια, οι μοδίστρες οι κομμώτριες και οι ψαράδες της Ισλανδίας, μπήκαν στον ίδιο δρόμο. Έφτιαξαν την Πατρίδα τους, έδιωξαν τους τοκογλύφους, έβαλαν φυλακή τους απατεώνες.
Αυτά τα συστήματα λοιπόν, εμπιστεύονται  τις μοδίστρες, τις κομμώτριες, τους υδραυλικούς, τους ηλεκτρολόγους, τους αγρότες, τους μαγαζάτορες κλπ εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους, στην Αλαμπάμα, στο Γουισκόνσιν, στη Καρολίνα, στην Λουιζιάνα, στο Τέξας των ΗΠΑ. Στη Γενεύη, τη Λωζάνη, τη Βασιλεία, τη Ζυρίχη της Ελβετίας. Στο Ρεικαβικ, στο Κόπαβογκουρ, στο Χαφναρφιορδουρ της Ισλανδίας.
Πέστε μας λοιπόν επαγγελματίες/ανεπάγγελτοι πολιτικοί: Τι λιγότερο έχουν οι δικοί μας εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, έμποροι και βιοτέχνες;
Αλλά γνωρίζουμε τι σας ενοχλεί αριστεροδέξιοι εξουσιαστές: Το ότι στην Άμεση Δημοκρατία, θα βγείτε από το παιχνίδι. Θα χάσετε την κουτάλα. Γιατί στην Άμεση Δημοκρατία δεν αναγνωρίζονται τα κομματικά σας μαγαζιά/ανώνυμες εταιρίες. Γιατί στην Άμεση Δημοκρατία, δεν έχει ούτε Lexus, ούτε μεροκάματο. Δεν έχει σωτήρες και μεσσίες τύπου Σαμαρά, Βενιζέλου, Τσίπρα, Μιχαλολιάκου, Κουτσούμπα, Κουβέλη, Καμένου.  Ούτε φυσικά σούργελα και μάγους που έχουν θεραπείες «δια πάσαν νόσον».
Έχει μόνο το Λαό, ο οποίος είναι πια ο ίδιος Νομοθέτης, ο ίδιος Δικαστής, ο ίδιος Εγγυητής της ασφάλειας της γειτονιάς και της Πατρίδας του.
Γι’ αυτό λοιπόν Λαέ. Εσύ που πια διαπίστωσες τι σημαίνει κόμματα και επαγγελματίες πολιτικοί: Γύρισέ τους την πλάτη.
Δώστε μας τη δύναμη να σας παραδώσουμε την εξουσία. Δεν ζητάμε ψήφο. Να καταλάβεις τι είναι Άμεση Δημοκρατία σου ζητάμε και να τη στηρίξεις με όλες σου τις δυνάμεις. Γιατί εκεί είναι η μοναδική σου διέξοδος.
ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΟΥ.
ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΨΕΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com
«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr allilegion@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου