Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ...ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ! ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ, ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΜΝΗΜΑΤΑ!!!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/09/blog-post_2331.html


Ποιος αντισημιτισμός;;; Αντιχριστιανισμός και μάλιστα ακραίος υπάρχει εναντίον των Χριστιανών από τους Ιουδαίους!!! Και η ακόλουθη είδηση, το αποδεικνύει περίτρανα:
Τέσσερις νεαροί Ισραηλινοί, από τους οποίους οι δύο είναι έποικοι από τη Δυτική Όχθη, συνελήφθησαν και κρατούνται από την ισραηλινή αστυνομία, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχαν βεβηλώσει --σπάζοντας πολλά μνήματα-- χριστιανικό νεκροταφείο στο όρος Σιόν -στον τομέα της Παλαιάς Ιερουσαλήμ.
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι είναι όλοι ηλικίας μεταξύ 17 και 26 ετών, προκάλεσαν πριν να συλληφθούν σοβαρές ζημιές σε περίπου 15, συνολικώς, τάφους, όπως δήλωσε ο αστυνομικός επιθεωρητής Μίκι Ρόζενφελντ. 
Διερευνώνται από εμάς, τώρα, δύο υποθέσεις, εξήγησε στους εκπροσώπους του Τύπου ο ίδιος: πρώτον εάν το μίσος είναι το κίνητρο των τεσσάρων δραστών και, δεύτερον, εάν οι (εγκληματικές) πράξεις τους έχουν ένα εθνικιστικό περιεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου