Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Προσοχή στις αναζητήσεις μέσω Google αλλιώς μπορεί να θεωρηθείτε...τρομοκράτες!

Υπάρχει κάποιος που χρειάζεται αποδείξεις ότι οι υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα; Το ότι τα πάντα παρακολουθούνται στο Internet είναι γνωστό και το ότι έχει χαθεί κάθε ίχνος ιδιωτικότητας, επίσης. Όμως, κάθε φορά που γίνεται γνωστή μία ιστορία σχετικά με το θέμα, εξακολουθεί να μας κάνει εντύπωση.

Η Michele Catalano, μια γυναίκα που ζει στη Νέα Υόρκη, αναζήτησε πληροφορίες στο Internet σχετικά με χύτρες ταχύτητος. Αργότερα, ο σύζυγός της έψαξε για σακίδια πλάτης και ύστερα ο γιος τους για πληροφορίες σχετικά με τις πρόσφατες βομβιστικές επιθέσεις στη Βοστώνη. Ο συνδυασμός αυτών των πραγμάτων έφερε την αστυνομία στο σπίτι τους.

Φυσικά, πρόκειται για μία μεγάλη σύμπτωση καθώς οι βομβιστές στη Βοστώνη χρησιμοποίησαν μια χύτρα ταχύτητας κρυμμένη σε ένα σακίδιο. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που έφτασαν σε τρία μαύρα SUV έκαναν έλεγχο στο σπίτι τους και ανέκριναν τους ανθρώπους για να δουν αν πρόκειται για τρομοκράτες (!!!). Ευτυχώς, οι αστυνομικοί σύντομα κατάλαβαν ότι δεν είχαν να κάνουν με τρομοκράτες και έφυγαν.

Η κατάσταση όμως διεγείρει πολλά ερωτηματικά σχετικά με το internet και είναι προφανές ότι, αν οι αρχές δεν παρακολουθούν όλες τις πληροφορίες, τουλάχιστον το κάνουν μέσω keywords.

ΠΗΓΗ:http://www.secnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου