Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Παραλήρημα Μιχαλολιάκου κατά Αντετοκούνμπο... Τα έβαλε και με τον ιδιοκτήτη των Μιλγουόκι Μπακς!


http://logia-starata.blogspot.gr/2013/08/blog-post_9330.html


Νέο ρατσιστικό παραλήρημα από τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο με στόχο τον διεθνή μπασκετμπολίστα Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Δεν είναι τίποτα άλλο από ένας Νιγηριανός που του έδωσαν ταυτότητα μόνο και μόνο για να παίξει μπάσκετ», είπε ο Ν. Μιχαλολιάκος σε διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή που μεταδίδεται από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.

Με τον Ηλία Κασιδιάρη σε ρόλο συμπαρουσιαστή, ο Μιχαλολιάκος αφού τόνισε ότι δεν είναι τίποτα άλλο από ένας Νιγηριανός «που του έδωσαν ταυτότητα μόνο και μόνο για να παίξει μπάσκετ», αναφέρθηκε στην επίσκεψη της οικογένειας Αντετοκούνμπο στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Αν τους σταματούσε ένας αστυνομικός έξω από του Μαξίμου μετά την επίσκεψη στον Σαμαρά, έπρεπε να τους βάλει στην κλούβα και να τους πάει στην Καλογρέζα» σημείωσε, μπερδεύοντας την περιοχή στην οποία βρίσκεται ο χώρος κράτησης μεταναστών.

Από τον Μιχαλολιάκο δεν γλίτωσε ούτε ο ίδιος ο... ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος παρουσιάστηκε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ως διεθνής συνωμότης επειδή η ομάδα του επέλεξε τον Αντετοκούνμπο στο ντραφτ. «Ο πρόεδρος των Μιλγουόκι Μπακς είναι όχι μόνο Εβραίος και σιωνιστής αλλά γνωστός και δραστήριος ακτιβιστής αντιφασίστας».

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από περίπου δύο μήνες, ο Μιχαλολιάκος, σε ένα ακόμα ρατσιστικό παραλήρημα, είχε σχολιάσει την επίσκεψη της οικογένειας Αντετοκούνμπο στο Μέγαρο Μαξίμου, λέγοντας ότι «και σε έναν χιμπατζή αν δώσεις μια μπάλα δεν θα την πιάσει;».


metarithmisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου