Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΔΤ 460, Παρασκευή 02.08.13: Νέα Οργανωτική Μεταρύθμιση task force + Υπ. Εσωτερικών

           ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 460 Παρασκευή 02.08.13

Ανακοινώθηκε σήμερα η ακολουθία, υλοποίησης του ΄΄τόμου΄΄, με 17 προεδρικά διατάγματα επαναοριστικοποίησης της Δημόσιας Διοίκησης και οργάνωσης των Υπουργείων και των Υπηρεσιών τους, συνεργατικό έργο του Υπουργού και της task force, των ξένων δηλαδή.
Εξηγήθηκε ότι τα προεδρικά διατάγματα είναι μέθοδος του παρελθόντος και δεν αποτελεί εφεύρημα της παρούσας κυβέρνησης.

Το ΙΝΚΑ έχει ζητήσει από την νέα Κυβέρνηση ένα πράγμα μόνο.
Να απαντά η δημόσια αρχή ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ.
Ούτε σε 60 ούτε σε 50 ούτε σε 5.

Το ΙΝΚΑ ζήτησε κοινοποιώντας στο Προεδρείο της Βουλής, να δημιουργηθεί πρότυπο, και να συντάσσονται πρωτόκολλα παράδοσης και παραλαβής, σε κάθε μεταβολή φυσικού προσώπου, Υπουργού, Προϊσταμένου, γραμματέα κοκ, σε κάθε Δημόσια Αρχή, Υπουργεία και σε όλες τις Υπηρεσίες,.

Θυμηθείτε τα: Μας κλέψατε τους σκληρούς δίσκους μεταξύ Πάγκαλου και Χατζηγάκη και αντίστροφα.
Το ΙΝΚΑ γνωρίζει ότι και από την Γενική Γραμματεία καταναλωτή, αφαιρέθηκαν και οι Η/Υ και τα πρωτόκολλα και από το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Το ΙΝΚΑ στέλνει άλλη μια φορά το ίδιο μήνυμά του, με βάση τα 43 χρόνια μας στην αγορά και την δημόσια διοίκηση, και στην κυβέρνηση και στην task force.

Αν δεν περιλαμβάνονται σε οποιαδήποτε οργάνωση από ξένους κα ντόπιους οργανωτές,
1.   η υποχρέωση απάντησης αυθημερόν της Δημόσιας Διοίκησης,
2.   η υποχρεωτική σύνταξη πρωτόκολλου παράδοσης και παραλαβής σε κάθε μεταβολή φυσικού προσώπου, Υπουργού, Προϊσταμένου, γραμματέα κοκ, σε κάθε Δημόσια Αρχή, Υπουργεία και σε όλες τις Υπηρεσίες.

……….Τότε κακοβρασμένα ρεβίθια μαγειρεύουν, που παράγουν θόρυβο.

Το ΙΝΚΑ ξέρει ποιο καλά, από τους ξένους και από τους περαστικούς ντόπιους, και πολύ καλά, ότι πρέπει να σταματήσει ο βασανισμός φυσικών προσώπων αλλά και επιχειρήσεων και το πώς μπορεί να σταματήσει.

Η άποψη, πως, με τις διαρκείς μετακινήσεις και μεταρρυθμίσεις της τελευταίας 10ετίας δημιουργήθηκαν επικαλυπτόμενοι και διπλοφορείς, αιτίες για την ανάγκη της σημερινής τακτοποίησης, δεν αλλάζει την βλαπτική ανικανότητα των προηγούμενων μεταρρυθμιστών που δημιούργησαν την ανάγκη της παρούσας, ούτε εγγυάται την επέλευση οριστικής οργανωτικής στάσης, που είναι το πρώτο προαπαιτούμενο για την απελευθέρωση των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Αυτά όλα τελειώνουν κ.κ. της task force αν θέλετε, όπως και τους ακούμε εμείς,  να μην σας στέλνουν στο διάολο παραμιλώντας στα πεζοδρόμια οι άνθρωποι, και… αν σας συμβεί, το σημαντικό είναι ότι θα παρασύρετε και τους δικούς μας που σας ακούν, με τα ανωτέρω 2.

1. Υποχρέωση απάντησης αυθημερόν της Δημόσιας Διοίκησης,
2. Υποχρεωτική σύνταξη πρωτόκολλου παράδοσης και παραλαβής σε κάθε μεταβολή φυσικού προσώπου, Υπουργού, Προϊσταμένου, γραμματέα κοκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου