Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΙΝΚΑ – ΔΤ 456 12.07.13: Έλληνες Δημοσιογράφοι μην χρησιμοποιείτε τον όρο ιδρύματα αλλά τον όρο πιστωτικές επιχειρήσεις για τις τράπεζες.


Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας αποσκοπεί στη διατήρηση της σταθερότητας του ελληνικού τραπεζικού συστήματος μέσω της ενίσχυσης της κεφαλαιακής επάρκειας πιστωτικών ιδρυμάτων και της κεφαλαιακής ενίσχυσης μεταβατικών πιστωτικών ιδρυμάτων.

Αυτό το από πάνω κείμενο είναι η μπροσούρα του ΤΧΣ.
Αυτή είναι η ικανότητα διατύπωσης των κυρίων που μοιράζουν τους φόρους μας στους ιδρυματικούς τραπεζίτες.
Αυτοί είναι οι άνθρωποι που δεν έστειλαν πρώτα στη φυλακή κανένα τραπεζίτη και δεν έκλεισαν καμιά κομπινοτράπεζα πριν μας φορολογήσουν για να του ςσώσουν.
Και να πάνε στο διάολο, εκεί από όπου ήρθαν, όλες μα όλες οι κομπινοτράπεζες.
Το κομπινοτράπεζα προηγείται του ευγενέστερου, τράπεζα ανίκανων διαχειριστών της, μια και όλοι ξέρουμε πως ανίκανοι στην αριθμητική δεν υπάρχουν και πως οι καταδύσεις και τα βουτήγματα αυτών των ανιάτων θεραπεύονται αμέσως και ησύχως με ενέσεις φόρων επί των κεφαλών ημών.
Μας μιλάνε για ενίσχυση σε ιδρύματα, ανιάτων ??, αν ναι το καταλαβαίνουμε αυτό το ‘‘ιδρύματα’’ που βάζει στο ρεφρέν της μπροσούρας του το ΤΧΣ.
Με τα επιτόκια εκδορεία οι χασάπηδες τραπεζίτες και τους χαρωπούς θεατές εκλεγμένους μας που μας προτείνουν κάθε φορά οι δημοσιογράφοι, από τους οποίους ο καλύτερος έχει σκοτώσει 2 φορές τη μάνα του * μήνυμα που άφησε σαν ουρανό πάνω μας ο Νίκος Καταουνάκης, που στοίβαξαν τις προβιές μας οι χασάπηδες.
Που πήγατε τα δέρματά μας κύριοι - κύριοι τραπεζίτες  ιδρυμάτων ανιάτων, αφού στα ιδρύματα δεν υπάρχουν τόκοι εσείς που μόνο τόκους είναι η δουλειά σας, ο κάθε δημοσιογράφος ο κάθε υπουργός ο κάθε διορισμένος του ΤΧΣ γιατί σας επονομάζουν ιδρύματα, γιατί, γιατί μας προτείνουν να σας σκεφτόμαστε σαν ιδρύματα, γιατί θέλουν να δημιουργούν αφαίρεση με τεχνική πρόσπτωση της δικής μας συνειδήσεως, 
Τραπεζίτες και τράπεζες, είστε πιστωτικές επιχειρήσεις, δεν είστε ιδρύματα, το ότι κάποια μια από εσάς ξεκίνησε σαν ίδρυμα του πατρός σας της οικογένειάς σας δηλαδή, δεν έχει σήμερα που λειτουργεί σαν πιστωτική επιχείρηση, δηλαδή να πουλά και να αγοράζει με τόκο λεφτά, τον ίδιο χαρακτήρα και σκοπό, δεν είστε ιδρύματα, είστε μαγαζιά, είστε μαγαζιά, πουλάτε και αγοράζετε πράγματα, περιορισμένου αριθμού, μόνο λεφτά δηλαδή.
Η πρώτη και τεράστια ευθύνη, για την παράνοια που σκεπάζει την Ελλάδα σήμερα, είναι των δημοσιογράφων, που για πενιχρές αμοιβές οι περισσότεροι, ηθελημένα η άθελα η βιαστικά στον βραχώδη δρόμο τους, υπηρετούν την διατήρηση της ένθετης από αυτές τις σκοτεινές παρέες, σκόπιμης στοχευμένης παρανόησης, με την ονομασία και διάδοση ονομασίας τν τραπεζών ως ιδρύματα, όρος που επισύρει την συμπάθεια, που δεν πρέπει να έχουν οι τράπεζες, αφού είναι λογιστικά τα θέματά τους και μεταφορείς χρημάτων με τόκο, πολύ ακραία μεγαλύτερο από την άλλη Ευρώπη.
Έλληνες Δημοσιογράφοι το ΙΝΚΑ σας ζητά να μην χρησιμοποιείτε τον όρο ιδρύματα αλλά τον όρο πιστωτικές επιχειρήσεις για τις τράπεζες.
Είναι αίτημα εν τιμή του ΙΝΚΑ προς εσάς.
Τιμήστε μας και εσείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου