Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Οι φοιτητές του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) συμμετέχουν στην Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου

από e-mail

20 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τότε που η UNESCO καθιέρωσε την 3η Μαΐου ως την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου.

Οι φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΜΠΣ) Επικοινωνία και Δημοσιογραφία του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) συμβάλουν στο φετινό αφιέρωμα της UNESCO, παρουσιάζοντας δικό τους υλικό και στέλνοντας το μήνυμα: 

«Η ελευθερία του λόγου δεν είναι υποχρέωση, είναι καθήκον».

Το υλικό μπορείτε να το αναζητήσετε εδώ http://goo.gl/j8QWg

Επιπλέον, οι φοιτητές στις 3 Μαϊου, θα αναρτήσουν στο blog τους http://commediama.blogspot.gr κείμενα, ρεπορτάζ, βίντεο, φωτογραφίες και γραφικά.
Ακόμη, επιπρόσθετα στο ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σπoτ που έχετε  ήδη στη διάθεση σας, την Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαϊου θα αναρτηθούν και τα βίντεο με συνεντεύξεις σχετικά με την ημέρα, στο κανάλι του ΜΠΣ στο Youtubehttp://www.youtube.com/user/ouc edm.  

Εάν θέλετε να φιλοξενήσετε κείμενα, φωτογραφίες ή και video ή εάν θέλετε να προσκαλέσετε φοιτητές από το ΜΠΣ «Επικοινωνία και Δημοσιογραφία» του ΑΠΚΥ σε σχετικές εκπομπές, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με:

·         Κύπρος: Γεωργία Χρυσάνθου, διδακτορική φοιτήτρια στο τηλέφωνο +35799549657 ή στο e-mail  gchrysanthou@yahoo.gr 
·         Ελλάδα: Ιωάννα Ηλιάδη, διδακτορική φοιτήτρια στο τηλέφωνο +306944822936 ή στο e-mail ioanna.iliadi@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου