Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

“Kαλπάζει” ο Παναιτωλικός, 3-2 τον Ολυμπιακό Βόλου στο ντέρμπι!


Ο Παναιτωλικός και ο Απόλλωνας ήταν οι μεγάλοι νικητές της αγωνιστικής, αφού με «τριάρες» κόντρα σε Βόλο και Καβάλα αναρριχήθηκαν στην βαθμολογία. Γκέλα Εργοτέλη στην Άμφισσα. Στο κόλπο Νίκη και Καλλονή!
 Τεράστια νίκη πέτυχε η ομάδα του Παναιτωλικού, η οποία σκόρπισε τον Ολυμπιακό Βόλου στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και επιβλήθηκε εύκολα των ερυθρόλευκων με 3-2 και πλέον έχουν μπει για τα καλά στο παιχνίδι της ανόδου και διεκδικούν με αξιώσει και μία θέση στην πρώτη τριάδα. Τα Καναρίνια μπήκαν πολύ πιο δυνατά, με ώθηση και από την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οργανωμένοι οπαδοί κατά την επιστροφή τους στο γήπεδο.
Το επιθετικό σύστημα που επέλεξε ο Μάκης Χάβος, με τον Καμαρά να παίζει σαν εξτρέμ δεξιά από τον Μπόγιοβιτς, έπιασε τόπο, αφού οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα του Ολυμπιακού και να φτάνουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Η υπεροχή αυτή του Παναιτωλικού πήρε… σάρκα και οστά στο 25′, όταν Μπελόν και Σίσιτς συνδυάστηκαν πολύ όμορφα, ο δεύτερος πέρασε την μπάλα στον Μπόγιοβιτς, ο οποίος με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Γκίτκο και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.
Ο Ελβετός μέσος που ήταν σε τρομερά κέφια, ήταν αυτός που ξεκίνησε και το 2ο τέρμα της ομάδας του, όμως αυτή την φορά αφού πέρασε τρεις αντιπάλους του πάσαρε στον Καμαρά, ο οποίος μέσα από την περιοχή δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία να στείλει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Βόλου και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.
Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι μπήκαν με στόχο να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και κατάφεραν να μειώσουν με το… καλημέρα, αφού ο Ανιέτε μόλις στο 48′ κατάφερε να βάλει και πάλι τον Βόλο στο παιχνίδι με ωραίο σουτ, το οποίο δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Στεφανάκος.
Η χαρά τους όμως δεν κράτησε πολύ, αφού ο φέρελπις νεαρός αμυντικός Μπακάκης, μετά από νέα ασίστ του Μπελόν κατάφερε να σκοράρει και να δώσει εκ νέου αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, κόβοντας παράλληλα τα «φτερά» του Ολυμπιακού που είχε πάρει ψυχολογία από το τέρμα που είχε πετύχει λίγο νωρίτερα.
Το μόνο που κατάφεραν να πετύχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν να μειώσουν με αυτογκόλ για όσκαρ ατυχίας από τον Μελισσά, στην πλάτη του οποίου χτύπησε η μπάλα μετά από την απομάκρυνση του Σίσιτς, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του Στεφανάκου.
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης, Μελισσάς, Κούσας, Δάρλας, Σίλβα Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Σίσιτς, Καμαρά, Μπελόν, Μπόγιοβιτς.
Ολυμπιακός Βόλου (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Παλαιόλογος, Κώστουλας, Κατσιαρός, Πετκάκης, Πινδώνης, Ολίσε, Μπρέσκα, Γιενγκά, Στογιάνοφ, Σολάκης.
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου