Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ο κυρ Μπάμπης προκαλεί: Ρεζιλεύει τη χώρα η διανομή τροφίμων


http://www.periodista.gr/index.php/medias/item/1964-%CE%BF-%CE%BA%CF%85%CF%81-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CF%81%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AE-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%BC%CF%89%CE%BDΟ κυρ - ΜπάμπηςΟ κυρ - Μπάμπης
“ Υπάρχουν και αλλού απλωμένα χέρια ... που ζητούν μαρούλι ”

Είναι κάποιες φορές, που μερικά πρόσωπα, ιδιαίτερα δε όταν είναι γνωστά για τον ρόλο που διαδραματίζουν εδώ και ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, πρέπει να μάθαίνουν ότι δεν είναι όλα στη ζωή ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ.

Ο κυρ - Μπάμπης, κάποιος κύριος Παπαδημητρίου, ο οποίος υποστηρίζει με θέρμη το μνημόνιο εδώ και τρία χρόνια, ο οποίος υποστηρίζει δηλαδή την πολιτική της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, βγήκε σήμερα στο τηλεπαράθυρο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ και δήλωσε με την έπαρση του φραγκάτου ή του νεόπλουτου ότι οι εικόνες που δείχνει η Guardian με τη διανομή τροφίμων εντάσσονται στο πλαίσιο ανθελληνικής προπαγάνδας.

Επίσης, είπε ότι σκόπιμα γίνεται η διανομή για να ρεζιλεύεται η χώρα.

Το Periodista προτείνει στην Guardian να στήσει καρτέρι έξω και από τις τράπεζες. Εκεί θα δει πολλά χέρια απλωμένα ... να ζητούν μαρούλι. Χέρια που τα υψώνουν αξιοπρεπείς γραβατωμένοι κύριοι. Δεν είναι μόνο αυτοί που τρέχουν στα συσσίτια, ούτε εκείνοι που πηγαίνουν στη διανομή τροφίμων. Υπάρχει και η διανομή ... μαρουλιού.  

Δείτε τον κυρ Μπάμπη στο video που ακολουθεί.

1 σχόλιο:

  1. το πρωι οι δυο δημοσιογραφοι του ΣΚΑΙ ηθελαν να περασουν στον κοσμο πως αυτες οι εικονες δεν αντιπροσωπευουν την πραγματικοτητα σε καμια περιπτωση και ειναι υπερβολες! ακουσον ακουσον...σε ποια χωρα ζουν επιτελους οι ανεκδιηγητοι? δεν τους αγγιζει τιποτα? τι αποψεις ειναι αυτες που εξοργιζουν τον λαο που πειναει? εχουν την εντυπωση οτι οι μονοι που πεινανε ειναι αυτοι που εδειξαν τα μμε?? Ε Λ Ε Ο Σ πια... δεν υπαρχει ρε παιδια εστω ενας να τους βουλωσει το στομα? και καθε φορα σχολιαζουν τα σχολια αναγνωστων περνωντας το μηνυμα πως αυτοι θα σχολιαζουν οτι θελουν... ακου εκει η πεινα του κοσμου να αποκαλειται προπαγανδα!! εκτελεση θελουν ολοι οι δημοσιογραφοι του σκαι. ανθελληνες οσο δεν παει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου