Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Νίκος Αραμπατζής: Να παίξω με τον Παναιτωλικό στην Α’


http://www.agrinionews.gr/%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AE%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BE%CF%89-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B9/

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού έκανε ο Νίκος Αραμπατζής στη “Συνείδηση”, δείχνοντας σίγουρος ότι έκανε την καλύτερη επιλογή με τον ερχομό του στην ομάδα του Αγρινίου και προσδιορίζοντας ως στόχο του να παίξει μαζί της πολλά χρόνια στην Α’ Εθνική.
Για τις πρώτες του μέρες στο Αγρίνιο και αυτά που συνάντησε: «Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Γνώριζα αρκετά πράγματα για τον Παναιτωλικό. Υπάρχουν παιδιά που γνωρίζω και με κάποιους έχουμε παίξει μαζί στο παρελθόν. Νομίζω ότι εδώ υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».
Μας είπε ότι οι λόγοι που αποφάσισε να επιστρέψει από την Κύπρο μετά από ένα εξάμηνο έχουν να κάνουν και με την ενδιαφέρουσα πρόταση που δέχτηκε από τον Παναιτωλικό, αλλά το ήθελε ήδη και για οικογενειακούς λόγους. Μάλιστα αποκάλυψε ότι υπήρχαν και άλλοι ενδιαφερόμενοι: «Υπήρχαν και επαγγελματικοί και οικογενειακοί λόγοι που με οδήγησαν πίσω. Ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα και είχα μιλήσει με άλλες ομάδες. Από τη στιγμή που ήρθε ο Παναιτωλικός, νομίζω ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω».
Σε ερώτηση για τι μέτρησε στην επιλογή του, απάντησε: «Η οργάνωση που έχει, η σταθερότητα που διαθέτει και φυσικά οι στόχοι που έχει η ομάδα».
Για το φετινό πρωτάθλημα τόνισε: «Πραγματικά το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι από τα πιο δύσκολα. Γενικότερα έχει δυνατές έδρες και ανταγωνισμό. Νομίζω, όμως, ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις με την κατάλληλη σοβαρότητα και δουλειά να τα καταφέρουμε».
Τέλος, για τους προσωπικούς του στόχους: «Να καταφέρω να παίξω με τον Παναιτωλικό πολλά χρόνια στην Α’ Εθνική».
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου