Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ. ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ


http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3582:2012-08-01-20-31-21&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2paros

Αρνητικά ήταν- μέχρι ώρας- τα αποτελέσματα DNA από τη λήψη βιολογικού υλικού συγκεκριμένων ατόμων που ανήκουν στο ευρύ περιβάλλον της 15χρονης μαθήτριας που κακοποιήθηκε στην Πάρο στις 22 Ιουλίου, στην παραλία της Νέας Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με όσα έχουμε πληροφορηθεί, μέχρι ώρας δεν φαίνεται να υπάρχει κατάθεση ουσιαστικού μάρτυρα που να διαφωτίζει την πολύ περίεργη ιστορία. Τα τηλεφωνήματα πολιτών που είδαν κάτι ύποπτο στην περιοχή συνεχίζονται στην γραμμή 210-6411111(υπασπιστήριο Διεθυντή Ασφαλείας Αττικής).
Εαν ο δράστης είναι αλλοδαπός η αστυνομία θα τον εντοπίσει πιο εύκολα. Εαν ομως πρόκειται για ημεδαπό δράκο τα πράγματα δυσκολεύουν. Πάντως το κινητό της κοπέλας δεν βρέθηκε. Είτε το άρπαξε ο δράστης είτε χάθηκε στο νερό. Εαν όμως χάθηκε , δεν μπορούν οι έμπειροι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών να το βρουν; Άρα κάτι άλλο τρέχει που δεν μας το λέει η αστυνομία. Και καλά κάνει. Ψάχνει έναν κανίβαλο, άρα δεν μπορεί να τα λέει όλα. Ή λέει αυτά που θα τον αποπροσανατολίσουν και θα τον κάνουν να πράξει το μοιραίο λάθος. Εαν είναι ακόμα στο νησί.
Το θέμα είναι η κοπέλα πήγε στο σημείο για να δει το ηλιοβασίλεμα ή γιατίο είχε κάποιο ραντεβού; Πολλά τα ερωτήματα στο θρίλερ της Πάρου. Και πάρα πολλές οι καθυστερήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου