Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ MAKELEIO: ΒΑΖΟΥΝ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ... ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ!!!


http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2786:-makeleio-&catid=6:2012-02-11-12-50-26&Itemid=6anaphroi

Ολόκληρο μηχανισμό για να εξοντώσουν τους ανάπηρους έχουν στήσει οι υπηρεσίες υγείας, καθώς είναι πλέον πασιφανές το τι κάνουν για να πετσοκόβουν τα αναπηρικά επιδόματα και τις συντάξεις, όχι φυσικά στους απατεώνες που επί χρόνια τα παίρνουν ανενόχλητοι, αλλά από αυτούς που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.
Το Makeleio.gr έχει γίνει αποδέκτης σωρείας καταγγελιών από ανθρώπους που, ενώ έχουν αποδεδειγμένα ποσοστό αναπηρίας ακόμη και έως 90%, στις επιτροπές από τις οποίες ξαναπερνούν στο πλαίσιο υποτίθεται της νέας απογραφής που κάνουν για να εντοπίσουν τους μαϊμού ασθενείς, προφανώς γίνονται... θαύματα, αφού οι αρρώστιες τους εξαφανίζονται(!) με αποτέλεσμα το ποσοστό αναπηρίας τους να υποχωρεί στο 35%.
Εκείνο, πάντως, που δεν είχαμε ξαναδεί είναι ότι, το ποσοστό αναπηρίας καθορίζεται και από άλλους παράγοντες, όπως είναι το επάγγελμα και η... μόρφωση!
Στο έγγραφο που ακολουθεί αναφέρει χαρακτηριστικά: "Από την ανωτέρω κατάσταση της υγείας του σε συνσυασμό με το επάγγελμά του και την μόρφωσή του το ποσοστό αναπηρίας του ανέρχεται στο 40%".
Ποιο ήταν μέχρι χθες το ποσοστό αναπηρίας του συγκεκριμένου ανθρώπου; 67,20%. Κι αυτό δεν συνέβη μόνο σε αυτόν, αλλά συμβαίνει κατά κόρον από τους δολοφόνους των συνταξιούχων και των αναπήρων...

Untitled-16-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου