Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Αίσχος: Βιογραφικά έναντι αντιτίμου στην CYTA!!!


http://www.inews.gr/96/viografika-enanti-antitimou-stin-CYTA.htm

Σύμφωνα με το Link απο το επίσημο site της εταιρείας η αποστολή βιογραφικού κοστίζει 25€ και μάλιστα για ωρομίσθιο προσωπικό.Και αν δεν το πιστεύετε, δείτε και μόνοι σας

http://www.cyta.com.cy/Default.aspx?ID=544

Κενές Θέσεις Εργασίας

Η Cyta δέχεται αιτήσεις για τις πιο κάτω κενές θέσεις εργασίας:

Οι αιτήσεις για θέσεις στη Cyta υποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι αιτητές θα πρέπει το αργότερο ως τις 13/07/2012, η ώρα 12.00 (το μεσημέρι) να:
Α) υποβάλουν ΟΡΙΣΤΙΚΑ την αίτηση τους και
Β) καταβάλουν το τίμημα των €25 για υποβολή της αίτησης (για να υποβληθεί οριστικά η αίτηση θα πρέπει να καταβληθεί και το σχετικό τίμημα).
Το τίμημα υποβολής αίτησης είναι €25 και δεν θα επιστρέφεται.
Για να συμπληρώσετε την αίτηση κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ αφού πρώτα διαβάσετε προσεκτικά τις ΟΔΗΓΙΕΣ για υποβολή της αίτησης πιο κάτω.
Σημειώστε ότι η διαδικασία υποβολής της αίτησης απαιτεί αρκετό χρόνο και αναλόγως του αριθμού των χρηστών, το σύστημα μπορεί να παρουσιάζει καθυστέρηση.
Για τυχόν ερωτήματα/απορίες μπορείτε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο Συχνές Ερωτήσεις (FAQs).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ 
(διαβάστε προσεκτικά πριν προχωρήσετε με την καταχώρηση της αίτησης σας)
Για βέλτιστη απόδοση/απεικόνιση του συστήματος υποβολής αιτήσεων εισηγούμαστε τη χρήση των προγραμμάτων περιήγησης Microsoft Internet Explorer έκδοση 7 ή μεγαλύτερη και Mozilla Firefox έκδοση 3 ή μεγαλύτερη με ενημερωμένο το σύστημα ασφάλειάς τους.
Αν είναι η πρώτη φορά που υποβάλλετε ηλεκτρονικά αίτηση για θέσεις στη Cyta, πριν να καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση
(e-mail) και τον κωδικό πρόσβασής σας, θα πρέπει πρώτα να κάνετε «Νέα Εγγραφή».
Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει μια φορά Εγγραφή στο σύστημα για ηλεκτρονική υποβολή αίτησης πρόσληψης, θα πρέπει να καταχωρήσετε την ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) με την οποία είχατε αρχικά κάνει εγγραφή και τον κωδικό πρόσβασής σας.
Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας θα πρέπει να ρυθμίσετε ξανά τον κωδικό σας κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας» που υπάρχει κάτω δεξιά στην οθόνη εισαγωγής. Σε περίπτωση που ξεχάσατε και την μυστική απάντηση τότε
βλ. οδηγίες στις Συχνές Ερωτήσεις (πιο πάνω).
Φροντίστε να συμπληρώσετε όλα τα απαιτούμενα Μέρη της αίτησης. Για πρόσβαση στα διάφορα Μέρη της αίτησης κάντε κλικ στην κάθε ενότητα (tab): «1.Προσωπικά Στοιχεία», «2.Μέση Εκπαίδευση», «3.Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση», «4.Πιστοποιητικά Εξετάσεων»,
«5. Επαγγελματικοί Τίτλοι» κλπ. μπορείτε να συμπληρώνετε τις ενότητες με όποια σειρά επιθυμείτε. Πριν, όμως, κάνετε «οριστική υποβολή» βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλες τις ενότητες και όλα τα απαιτούμενα στοιχεία της αίτησης.
Τονίζετε ότι όλα τα στοιχεία της ενότητας «1. Προσωπικά Στοιχεία» πρέπει να συμπληρωθούν με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες.Σε όποια ενότητα καταχωρείτε κάποιο προσόν (π.χ. Ανώτερη/Ανώτατη Εκπαίδευση, Πιστοποιητικά Εξετάσεων κλπ), βεβαιωθείτε ότι ο τίτλος του προσόντος όπως τον καταγράψατε είναι όπως αναγράφεται στην επίσημη πιστοποίηση του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.
Θα πρέπει να κάνετε συχνά ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ των δεδομένων που έχετε καταχωρήσει πατώντας το κουμπί «Προσωρινή Αποθήκευση». Υπάρχει η δυνατότητα να αποθηκεύσετε προσωρινά την αίτηση σας και να επανέλθετε για να την ολοκληρώσετε και να την υποβάλετε σε μετέπειτα στάδιο. Για να επαναφέρετε την αίτηση σας θα πρέπει να καταχωρήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τον κωδικό πρόσβασης που είχατε ήδη δώσει προηγουμένως. Σημειώστε ότι σε περίπτωση που η ηλεκτρονική αίτηση παραμείνει αδρανής για χρονικό διάστημα πέρα των 30 λεπτών, για σκοπούς ασφάλειας, θα λήγει αυτόματα η εφαρμογή και θα ανακατευθύνεστε στην αρχική σελίδα πρόσβασης. Δεδομένα τα οποία δεν έχουν αποθηκευτεί θα χαθούν έτσι φροντίστε να αποθηκεύετε τα δεδομένα σας σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Τονίζεται ότι αιτήσεις που δεν υποβάλλονται οριστικά, εντός της χρονικής προθεσμίας της προκήρυξης δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Το ίδιο ισχύει και για αιτήσεις που έχουν αποθηκευτεί προσωρινά στο σύστημα. Αιτήσεις που υποβληθούν ταχυδρομικώς, με τέλεφαξ ή δια χειρός ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, δεν θα ληφθούν υπόψη.
Εάν επιθυμείτε να τυπώσετε την αίτησή σας θα πρέπει, πριν την «Οριστική Υποβολή», να τυπώσετε κάθε ενότητα/οθόνη ξεχωριστά (μέσω του File-Print), αφού πρώτα βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει «Προσωρινή Αποθήκευση». Σημειώστε ότι μετά την οριστική υποβολή δεν θα μπορείτε να επαναφέρετε την αίτησή σας για να την τυπώσετε.
Αφού συμπληρώσετε πλήρως την αίτησή σας θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί «ΟΡΙΣΤΙΚΗ YΠΟΒΟΛΗ» στο τέλος της αίτησης για να την υποβάλετε. Μετά την οριστική υποβολή και την πληρωμή του τιμήματος υποβολής αίτησης, δεν θα μπορείτε να επαναφέρετε την αίτηση για αλλαγή οποιονδήποτε στοιχείων.
Αν η υποβολή της αίτησης είναι επιτυχημένη θα εμφανιστεί η οθόνη για την ηλεκτρονική καταβολή του τιμήματος υποβολής της αίτησης. Υπενθυμίζεται ότι το τίμημα υποβολής αίτησης είναι €25 ανεξαρτήτως του αριθμού θέσεων για τις οποίες θα υποβάλετε αίτηση. Η καταβολή του τιμήματος υποβολής αίτησης μπορεί να γίνει μόνο ηλεκτρονικά μέσω του παρόντος συστήματος. Επιστροφή του ποσού αυτού δεν θα γίνεται. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο τεχνικό ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα παρακαλούμε όπως καλέσετε τη Γραμμή Τηλεξυπηρέτησης των Υπηρεσιών Προσωπικού στο 22701888. Οι ώρες λειτουργίας της Γραμμής Τηλεξυπηρέτησης είναι Δευτέρα – Παρασκευή, 7.30 – 13.30.
Η τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αναγράφεται στη σχετική προκήρυξη. Το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής αιτήσεων κλείνει ΑΥΤΟΜΑΤΑ μετά τη λήξη μιας προκήρυξης.
Όλοι οι αιτητές/τριες θα κληθούν αρχικά σε γραπτή εξέταση. Στη συνέχεια οι πρώτοι 200 κατά σειρά κατάταξης, βάσει των αποτελεσμάτων της γραπτής εξέτασης, επιτυχόντες υποψήφιοι για κάθε θέση, οι οποίοι πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα και προϋποθέσεις, θα κληθούν σε προφορική/πρακτική εξέταση και σε άσκηση υπόδυσης ρόλων. Περισσότερες πληροφορίες για την κάθε εξέταση θα αναφέρονται στις αντίστοιχες επιστολές πρόσκλησης των υποψηφίων. Οι υποψήφιοι που θα πετύχουν στην προφορική/πρακτική εξέταση και στην άσκηση υπόδυσης ρόλων θα περιληφθούν σε Κατάλογους Επιτυχόντων βάσει της σειράς κατάταξης των οποίων θα διενεργούνται προσλήψεις στις θέσεις αν και όταν προκύψουν ανάγκες πρόσληψης.
Θα ζητηθεί μέσω email ή/και sms η αποστολή των απαιτούμενων αποδεικτικών πιστοποιητικών, μετά την ολοκλήρωση της γραπτής εξέτασης. Αιτητές οι οποίοι θα σημειώσουν στην αίτηση τους ότι επιθυμούν να εξεταστούν με βάση τις πρόνοιες της νομοθεσίας Περί Πρόσληψης Ατόμων με Αναπηρίες στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα (Ειδικές Διατάξεις) Νόμου του 2009 (Ν.146(Ι)/09), θα κληθούν πριν την γραπτή εξέταση να υποβάλουν πιστοποιητικά των θεραπόντων ιατρών τους στα οποία να περιγράφεται το είδος και η κατάσταση της αναπηρίας τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου