Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Μπέρδεψαν τους …Καρακώστες


Ορισμένοι συνάδελφοι στην προσπάθεια τους να βγάλουν ξύγκι από την μύγα της …υπόθεσης Καρακώστα που ανακάλυψαν οι δαιμόνιοι ρεπόρτερς των ΑΝΕΛ μπέρδεψαν τον νομικό σύμβουλο του Πρωθυπουργό Ιωάννη Καρακώστα με τον Παντελή Καρακώστα.
Όπως έχει γραφεί σε δεκάδες δημοσιεύματα την εποχή της Εξεταστικής για την Ζήμενς ο Παντελής Καρακώστας ενεπλάκη στην προγραμματική συμφωνίας 8004 ΟΤΕ-INTRACOM που αφορά το ΠΑΣΟΚ. Κατά την εξέτασή του μάλιστα στην Βουλή αποδείχθηκε ότι είχε στείλει  επιστολή σ τον επιχειρηματία Σ. Κόκκαλη το 2001, ζητώντας να του αποδοθούν 450.000 ευρώ ως αμοιβή: «Πληρώστε με», έγραφε στον Σ. Κόκκαλη, «τα 550.000 ευρώ που μου χρωστάτε,καθ’ ότι μου έχετε δώσει μόνο 70.000 ευρώενώ η Siemens με εξόφλησε»…
Γράφαμε επίσης στις 09/09/20120 (Τελικά δεν ήταν «μαρίδα» ο Καρακώστας):
Τα πάνω κάτω φέρνει το υλικό που κατασχέθηκε σε ξενοδοχείο που διέμενε ο Παντελής Καρακώστας στον Κάλαμο Αττικής και που αποδεικνύει πέραν των άλλων ότι μόνο «μαρίδα» δεν ήταν, όπως τον είχε χαρακτηρίσει πριν από λίγες ημέρες ο Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Σήφης Βαλυράκης. Αντίθετα, από το κατασχεθέν αρχειακό υλικό οι βουλευτές θεωρούν ότι ο μάρτυρας ήταν ο «ανθρωπος για όλες τις δουλειές». Χαρακτηρίζουν το υλικό «εξαιρετικό» και κάνουν πλέον λόγο για «δομημένη εγκληματική οργάνωση που είχε ως στόχο να πλήξει τα συμφέροντα του δημοσίου υπονομεύοντας τον ΟΤΕ για να απαξιωθεί η μετοχή του».
Ένα μάλιστα από τα «αποκαλυπτικά» στοιχεία που βρέθηκαν αποδεικνύει, σύμφωνα με τους βουλευτές το ρόλο του κ. Καρακώστα ως «κεντρικού» προσώπου και τη «συμμετοχή» και των άλλων προσώπων που φέρονται ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση. Πρόκειται για ένα fax της Deutsche Telecom προς τον τότε Πρόεδρο τουΟΤΕ Γιώργο Σκαρπέλη (2 Μαΐου 2003, πριν από την εξαγορά του ΟΤΕ) από τον οποίο δυο Αντιπρόεδροι της εταιρείας συμβούλων Global Synergy του ζητούν να βρει τρόπο ενδεχόμενης συνεργασίας μεταξύ ΟΤΕ και T- Systems International και να υπάρξει μια συνάντηση για να γίνει καλύτερη συνεννόηση «των ιδεών σας και των απαιτήσεων». Μάλιστα, με χειρόγραφο σημείωμά του ο ένας εκ των δύο Αντιπροέδρων (Dr J.G) ενημερώνει τον Π. Καρακώστα (!) ότι έστειλε το fax όπως του υποσχέθηκε, στον Γ. Σκαρπέλη.
Διαβάστε κι αυτά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου