Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ


http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3197:2012-07-18-20-13-49&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2fotia-nixta-patra

Τώρα: Πώς φαίνεται η μεγάλη φωτιά της Πάτρας από τη Ναύπακτο
22.53 Στο σκοτάδι παραμένουν, λόγω διακοπής ρεύματος, το Πλατάνι, τον Άγιο βασίλειο, τα Αργυρά και τα Σελλά.
22.17 Μικρή αναζωπύρωση αυτή την ώρα στο Κάτω Καστρίτσι. Τις αρχές ωστόσο ανησυχεί το μέτωπο μεταξύ Πλατανίου, Αγίου Βασιλείου και Δρεπάνου. Πολύς κόσμος έχει συγκεντρωθεί στον Άγιο Βασίλειο πάνω απο την Εθνική οδό και κοιτάζει τις πύρινες γλώσσες που γλύφουν την περιοχή πάνω απο τα σπίτια τους. Πνέουν αυτή τη στιγμή έντονοι άνεμοι που ανησυχούν τους πυροσβέστες.
21.55 Με την ψυχή στο στόμα υποδέχονται τη νύχτα οι κάτοικοι στα μέτωπα της φωτιάς, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και το ενδεχόμενο να ενταθούν οι άνεμοι κάνει εφιαλτικό το σενάριο. Ωστόσο όλοι βρίσκονται στα σπίτια τους και δηλώνουν έτοιμοι να δώσουν τη μάχη για να σώσουν τις περιουσίες τους.
Σε επιφυλακή βρίσκεται και το Υπουργείο καθώς τα πολλά μέτωπα και το το έλλειμμα δυνάμεων και μέσων της Πυροσβεστικής προκαλεί μεγάλη ανησυχία.
21.27 Ανεξέλεγκτα εξακολουθούν να μαίνονται δυο μέτωπα της φωτιάς. Το ένα και πλέον επικίνδυνο κατά την εκτίμηση των πυροσβεστών είναι αυτό που κινείται προς το Δρέπανο.
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου