Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Θα μας... κλείσουν τα σύνορα οι Ευρωπαίοι!!!

http://hassapis-peter.blogspot.gr/2012/05/blog-post_2657.html

Κορυφαία γερμανόφωνα μέσα ενημέρωσης παραθέτουν νέα σενάρια για την τύχη της Ελλάδας. 

Μάλιστα, το πιο ακραίο σενάριο φιλοξενεί σήμερα η έγκριτη αυστριακή εφημερίδα Der Standard, που κάνει λόγο για προετοιμασίες των ευρωπαϊκών αρχών ακόμα και....
να κλείσουν τα σύνορα με την Ελλάδα στην περίπτωση που θα υπάρξει χάος στη χώρα, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου. 

Η Der Standard, η μεγαλύτερη εφημερίδα της Αυστρίας, κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Ελληνική κρίση: Η Ε.Ε ετοιμάζεται να κλείσει τα σύνορα» και επικαλούμενη πηγές των Βρυξελλών αναφέρεται σε σχέδιο της Ε.Ε για κλείσιμο των συνόρων με την Ελλάδα και απαγόρευση της ελεύθερης κυκλοφορίας των Ελλήνων πολιτών στην Ευρώπη σε περίπτωση αποχώρησης της Ελλάδας από το ευρώ. 

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ανησυχούν πως σε περίπτωση εξόδου της χώρας από το κοινό νόμισμα θα υπάρξειμαζική εκροή κεφαλαίων και κυρίως μεγάλο κύμα μετανάστευσης Ελλήνων προς την υπόλοιπη Ευρώπη, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως το θέμα έχει απασχολήσει ήδη τους Ευρωπαίους ιθύνοντες και έχει συζητηθεί ακόμα και στα ευρωπαϊκά συμβούλια κι ως εκ τούτου έχουν εκπονηθεί σχέδια έκτακτης ανάγκης.

Από:  citypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου