Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Κλείνει η ψαλίδα Ολάντ-Σαρκοζί. Φοβούνται μην έχουν την τύχη των Ελλήνων οι Γάλλοι...

http://www.kourdistoportocali.com/articles/11196.htm


Συνεχίζει να κλείνει η "ψαλίδα" που χωρίζει τον υποψήφιο των Σοσιαλιστών, Francois Hollande από τον Nicolas Sarkozy τρεις ημέρες πριν το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.
Νέα δημοσκόπηση της Opinionway δείχνει ότι ο Hollande θα κερδίσει το 52,5% των ψήφων της Κυριακής, ενώ ο Sarkozy το 47,5% έναντι "ψαλίδας" 54%-46% που έδειχνε προηγούμενη δημοσκόπηση της 24ης Απριλίου.
Στο μεταξύ, ξεχωριστή δημοσκόπηση δείχνει πως αυξάνεται ο αριθμός των Γάλλων που ανησυχούν πως η χώρα τους κατευθύνεται προς μία οικονομική κρίση, αντίστοιχης κλίμακας με την κρίση της Ελλάδας ή της Ισπανίας.
Ειδικότερα, η εταιρεία δημοσκοπήσεων Ifop αποκάλυψε ότι 49% των ερωτηθέντων εκτιμούν ότι η Γαλλία θα καταλήξει στην ίδια οικονομική θέση με την Ελλάδα ή την Ισπανία τους προσεχείς μήνες ή χρόνια, ενώ το 13% θεωρούν το ενδεχόμενο αυτό βέβαιο. Αντίστοιχη δημοσκόπηση που είχε διεξαχθεί το Φεβερουάριο τοποθετούσε το ποσοστό των Γάλλων που πίστευαν ότι η χώρα τους θα παρόμοια τύχη με την Ελλάδα ή την Ισπανία στο 17%. Ποσοστό 32% θεωρούσαν βέβαιη την επαλήθευση του εν λόγω σεναρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου